#1 Hee zus,

Hee zus,

Nog anderhalve dag thuis, besef je dat? Daarna weg voor de rest van de acht maanden. Vol avonturen, luiers en inspiratie. Tenminste dat denk ik. Dat je lijstje maar goed gevuld is en langzaam afgestreept wordt. Over dat lijstje gesproken, wat zijn jouw plannen nou precies dit jaar? Ben best benieuwd naar je nummer 1 moet ik zeggen.

Zusje,

Een beetje een raar gevoel is dat. Natuurlijk vind ik het fijn om thuis te zijn, ruzie te maken met jou maar ik verveel me een beetje. Dat krijg je als iedereen werkt en met een volwassen leven bezig is. En ja ik weet het die verloren tijd had ik in Abouttobe kunnen steken maar daar was de inspiratie eventjes niet voor. Maar ik sta weer te popelen om in het vliegtuig te stappen en over de bergen te vliegen. Vliegen vind ik een van de leukste dingen van het reizen. Van het ene punt naar het andere en tadaa een andere cultuur, omgeving en taal in een paar uurtjes tijd. Mijn nummer 1 ligt een beetje voor de hand maar is toch echt vloeiend Italiaans spreken. En dan bedoel ik ook echt vloeiend, uit het niets en zonder haperingen.

ZUSSEN

2015 lijkt me een mooi afgerond getal om dat allemaal, en meer, te doen. Dat vind ik tenminste. Ga voor ’t eerst in mijn leven, en dit is een heuse confession, ALLES geven. 100%.  Want ik wil álles en daar kun je alleen zelf voor zorgen toch? Hoe bedoel je? Hoor ik je zeggen. Nou, ik wil graag een killerbody en een droomcarrière beginnen en heel veel reisjes maken. Ik wil graag een twitter bio hebben die mensen doet verbazen, maar vooral mezelf. Meer volgers is dan het natuurlijke gevolg en een leuke bijkomstigheid. Geen idee waarom ik dat zo leuk vind maar ik wens jou natuurlijk t zelfde toe, ongeveer dan..

Bedankt war. Maar ik heb die motivatie niet zo erg in me zitten om voor een echt killerbody te gaan maar nu ik jou zie, moet ik wel aan de bak. Dus bedankt voor de inspiratie, nu ga ik in Rome natuurlijk ook mijn best doen om niet als een candy addict/total fatty in de zomer naast jou te liggen. Laten we nog maar niet beginnen over het verloederen van mijn communicatiediploma naast jouw enthousiasme.

candy

Ach, aansteller. Een snoepverslaafde was je altijd al en dat fatty gedeelte, dat zal wel meevallen. Maar fijn dat ik een inspiratiebron ben voor jou. Dat ben je andersom al jaren. Dat is dan ook je taak, grote zus.  Communiceren doe je meer dan genoeg, in allerlei talen, dus zo zou ik het niet noemen.

Ik wil ook genoeg geld verdienen om verder te reizen. Of vaker. Een van de twee,  maar ‘t liefst allebei. Jij waarschijnlijk ook. Nadat je Italië hebt rondgesjeesd lijkt me het moeilijk om dan ineens te stoppen. Of misschien ben je die Italianen dan wel helemaal beu. Maar eigenlijk lijken me alleen die Berlusconi typetjes vervelend. Voor de rest hou ik volgens mij net zoveel van dat landje. Jij kan ’t alleen bewijzen met je taaltje.

#jaloers.

Het is wel de bedoeling dat ik naast Rome meer zie van ons geliefde Italië. Ik heb Sienna en Florence al af kunnen vinken. En  wat dat vele geld verdienen betreft, jij moet er maar voor zorgen dat je ons verder brengt dan Europa. Lijkt me een goede deal. Oh en ingertje Ingertje toch, Italië ben je nooit beu.

italie

Daar moet ik een nachtje over slapen zus. ik ga mijn best doen.

Ik vraag me trouwens nog wel iets af.. In wat voor taal je scheldt. Aangezien die kinderen me erg pienter lijken. Lijkt me lastig om daar 24/7 op te moeten letten aangezien wij onze oorsprong vinden in de buurt van Den Bosch.

Ingèr Vierhout je weet zelf ook dat Britt Vierhout niet scheldt, Den Bosch of Rome. En voor nu ciao ciao sorellina, tot in bella Italia. En natuurlijk succes met alles en wordt vooral niet te slim.

Ja, ammehoela.

 

 

Deel het met jouw wereld: Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Print this page

2 Comments

  • annelies.munster@gmail.com' Annelies schreef:

    Wat zijn jullie toch leuk (en lief!)

  • cajjansen@gmail.com' cees en elly schreef:

    Leuk om dit te lezen, dit word je ook niet beu om te lezen, Inger en Britt Slee hahaha, veel succes met jullie loopbaan, en het loopt hoe het loopt, geniet nog van jullie jonge leven, want het kan zo beperkt wezen, dat zijn weerga niet kent, maar dat weten jullie zelf ook, als geen ander, een heel fijne tijd nog, en we spreken elkaar nog wel, nou van hieruit de groetjes van het stormachtige Nederland, Cees Elly en Jens xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *