#10 Hee zus

Hee zus,

Je vroeg net aan me welk smaak ijsje je koos, daar aan de Amalfi kust. Ik durfde Kinder Buono niet te noemen, was bang dat ik honger krijg, maar ik dacht het. Je koos Kinder.

Kinder

Ik ken je te goed. Bijna telepatisch eng.

Je zegt dat ik dat ook moet zien. Je hebt een kamer met uitzicht op het strand. Een van de dingen op mijn bucketlist, misschien ook op de jouwe, dat weet ik niet zeker.

Je lééft zus. Ik neem dit moment even om te zeggen dat ik én trots op je ben én wil dat je terugkomt zodat we weer samen kunnen toeren.

De amalfikust is er een voor op de reislijst, één foto op afstand zei al genoeg. Toen ik Pinterest bezocht om te zien wat voor plaatjes jij had uitgekozen was ik hélemaal verkocht. Wanneer gaan we?

Snel! Ik heb even mogen proeven van de sfeer. Maar het was veel te kort. Dus heb ik alvast een plannetje dat we niet in het hoogseizoen gaan anders sta je toch alleen maar in de file langs de kust, lig je als een sardientje op het strand en tussen alle toeristen. Nee, doe mij maar weer een tripje net als Sicilië net na de zomer. Nog heerlijk weer, tussen de Italianen en lekker rustig overal.

Het plan tot nu toe:

– Capri

– Sorrento

– Positano

– Amalfi

– Cilento

– Salerno

Pinterest dat maar eens. Kunnen we hiken, wandelen, zonnen, vespa rijden, boottochtjes maken en genieten.

Sounds like a plan? Als je nog pareltjes vind op Pinterest, vertel het me even dan probeer ik die nog in ons plannetje te passen.

Ciao ciao Sorella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *