2015: Ingèr’s jaar in verhalen

waarheid

Als blogger vertel ik altijd en overal verhalen. Ik noem het woordenkots, maar dat snapt niet iedereen. Vroeger in een dagboek, met aaneen geschreven letters en vol spelfouten en tegenwoordig hier op ABOUTTOBE, soms op Frankwatching, iGlossy en sinds kort op Get Out Of Your Fatsuit. Ik schrijf over mijn beste ik, mijn goals en leven vol fitness. Ik doe mijn ding &  I am no longer afraid to show it.

Ik zei het al eerder:

In 2015 maakte ik keuzes en dit keer koos ik voor mezelf. De me van nu heeft minder moeite met zichzelf te zijn en dat zorgt voor heel wat energie, ambitieuze doelen en spannende avonturen. De me van nu is volgens sommigen ‘veel te druk’ maar volgens mij helemaal op haar plek.

ingerUK

Op 27 december 2014 schreef ik een brief aan mezelf. Over mijn plannen, doelen en een terugblik op 2014. Nu doe ik ongeveer hetzelfde, maar ik kijk terug op een héél ander jaar. Want, hoewel het halen van je diploma hartstikke fijn is, is een top jaar zoals 2015 nog véél beter…

Maart: Deze moet je even lezen hoor
Op een maandag in maart stond alles even stil, maar ik besloot net zoveel te leren van dit ‘op ’t nippertje’ geval en en deze ‘net-op-tijd’ ervaring dan van een slechtere afloop. Want, voor je ’t weet zit je aan tafel met familie en vage kennissen. Muziek, kleuren en kisten te kiezen.

De knop ging om:  van ‘zal en kan ik’ naar ‘dit doe ik nu’.  

Rome

En wat blijkt: ‘2015 was cool’ is een understatement.

15 April: de Ingèr Vierhout baan

Ik zei hebbes tegen een toffe baan. Had goed gesollicidingesd. De Ingèr Vierhout baan. Maar voor het echte werk begon, vertrok ik even richting Rome om mijn zus te knuffelen en het goede nieuws te delen. En vooral: ijsjes zo groot als mijn hoofd te eten…

IMG_5327

Juni & juli: bikini’s en zelfvertrouwen in de koffer

Na Rome was Tenerife aan de beurt. Wekenlang gewerkt aan dat bikinilijf en voor het eerst in mijn leven écht trots en vol zelfvertrouwen. Samen met Mark genoten en plannen gemaakt voor de rest van het jaar. Want goals >.

21 september: De Billenkwekerij

Ik ben een bootcampcoach & I love it. Als je me had verteld dat ik 2x per week vrijwillig voor een grote groep mensen ging staan, had ik je nooit geloofd. Niet eens waarschijnlijk. En léúk dat ik het vind! Wauw. Ik vind het nog leuker dan chocolade pepernoten. Wat het allemaal nóg leuker maakt?  Dat ik onderdeel ben van MENATWORKOUT. Doe je mee? Dat kan!

Doe een squatje rechts

6 oktober: Ingèr Ingèr toch

Het houdt me bezig, wakker soms. Ik wil zóveel dat het me een strontvervelend mens kan maken. Ik kan niet uitslapen, stilzitten en vind het moeilijk om mijn tijd te verdoen. Een week zonder laptop is onmogelijk en het weekend is niet meer zoals vroeger. En, weetjewat: ik hóú ervan. Alle ideeën worden gemaild of opgeschreven. Ik kan muren vullen met to do lijstjes en planningen. Tijd te weinig of ideeën te veel?

20 oktober: Ingèr’s transformatie

ik blik voor het eerst op de website écht terug op mijn ‘transformatie’. Fysiek én mentaal.  Year ago me was namelijk een heel ander mens, qua centimeters en mindset.

Transformatie

November: Tijd voor Spanje

Op 4 november vertrokken we naar Sevilla om het laatste beetje zomer mee te pakken. Onze dromen kwamen uit en Disney is er niks bij. Paardrijden op het strand, daar worden deze twee meisjes gelukkig van. Dat en lekker eten plus avonturen in de middle of nowhere en de foto’s om het te bewijzen. Top. Tijd.

December 2015

December staat gelijk aan terugblikken en melodramatische bedankjes. Naast pepernotenseizoen is er (te) veel gezelligheid en nooit genoeg dankbaarheid. In 2015 heb ik zóveel toffe mensen leren kennen, zo onwijs veel geleerd en meer gedurfd dan ooit. Dit zeggen met knipoog en een leuke woordgrap is bijna onmogelijk, daar ben ik te enthousiast voor. Te dankbaar ook. Ik wil wauw roepen en ‘dankjewel dat je bestaat’ tegen je schreeuwen. Maar zelfs dat is niet genoeg…

Aan iedereen van 2015: bedankt voor je tijd, je levensles, je reactie op Instagram, je gefrons en getwijfel aan mijn kunnen. Aan mijn familie, mijn lieve vriendinnen, mijn volgers, de fitties en al onze lezers. Aan Britt, broer, pap en mams. Aan Mark. Aan fam Westhovens. Zonder jullie was ik ergens anders.

happy

Nog goede voornemens, Ingèr? Welnee, daar ben ik veel te cool voor..

Grapje, die lees je volgende week!                                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *