2015 Mijn jaar in vluchten

Mijn 2015 is het jaar dat ik het meest in vliegtuigen heb gezeten, de meeste steden heb bezocht en écht op reis geweest ben. Begin januari ben ik terug gevlogen voor mijn au-pair avontuur in Rome. Vanuit Rome heb ik meerdere vluchten gehad om tijdelijk thuis te zijn, op en neer naar Spanje voor Feria en om uiteindelijk naar huis te gaan. Ik heb deze zomer meer dan 8000 km afgelegd, per vliegtuig, boot en het meeste met de auto.

januari

Eindhoven -> Rome

maart

Rome -> Eindhoven

Eindhoven -> Rome

april

Rome -> Sevilla

Sevilla -> Rome

augustus

Rome-> Brussel

oktober

Eindhoven -> Sevilla

Sevilla -> Barcelona

Barcelona -> Brussel

november

Maastricht -> Boedapest

Boedapest -> Maastricht

31 december

 Amsterdam -> Liverpool

Als je kan tellen zijn dat twaalf vluchten in twaalf maanden. Ja, en dit is nog niet eens de helft van wat ik dit jaar heb gedaan. Uit mijn hoofd kan ik zo 25 (!!) steden opnoemen die ik gezien en bezocht heb. Ik heb steden (o.a. Bologna & Napoli) met de trein bezocht, met de auto (Zwitserland, Frankrijk, Sardinië) en meerdere tegelijk (Sevilla, Huelva en Punta Umbria). Best. wel. veel.

Maar wat een mooi jaar! Ik heb echt dubbel en dwars genoten van al het moois en zal dit jaar niet snel, of beter gezegd: nooit vergeten. Mijn eerste wintersportvakantie in Zwitserland, het prachtige eiland Ponza en hoe Napoli mij heeft verrast. Ik hoop dat ik de rest van mijn leven tripjes, reisjes en dagjes weg kan plannen en zoveel mogelijk plekjes op aarde mag zien.

2016 zal meer in het teken staan van mijn ambities. Ik wil groeien. Ik wil knallen, leren en er álles uithalen. Maar, natuurlijk wel alle dingen doen die ik wil. Die voor mij goed voelen en die nodig zijn. Samen met Ingèr ABOUTTOBE nog groter maken. Er is werk aan de winkel!

Maar, nu eerst de start van 2016 in Liverpool en Manchester vieren. Ik kon het niet laten… 

Tot snel!

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *