25 PLANNEN VOOR INGER’S VERJAARDAG

Op 2 februari 2017 werd ik 25 jaar oud. En álles in mij roept dat ik nu oud ben, m’n fronsrimpel voelt ook groter en de drang om deze mijlpaal te vieren was/is, voor het eerst in jaren, enorm. Dat verrassingstripje naar Londen was dus perfect!

Toen ik 24 werd, zette ik 24 feiten over Ingèr Vierhout op een rij. Nu doe ik iets anders, want de plannen voor dit (levens)jaar zijn groot, nog groter. Echt super groot. Ik heb al een hele belangrijke stap gemaakt: mijn baan is opgezegd, wait WHAT?!, dat had ik nog niet gezegd he? Maar dat is slechts het begin. Van iets groots. Nog groter dan deze mijlpaal, ik beloof het je. Dus, laat ik je maar eens vertellen wat mijn plannen zijn…

In 25-voud, natuurlijk.

Ingèr is 25 jaar

En nee, ik had niet door dat ik de 5 verkeerd vast had.

 1. Ondernemer worden.

Op een dinsdagavond riep Mark het tegen me, ‘DOE HET DAN GEWOON’. Want ik wist ik het, zei het in andere woorden ook zelf en alles wees ernaar. Daar kappen en zelf stappen maken. Groeien. Leren. De kansen liggen voor het oprapen en het zou zonde zijn als ik nu de kans niet pak om ’t zelf te doen. Dat wil ik. Dat kán ik. So I did. Weg zekerheid, hállo ontwikkeling, hállo kansen, samenwerkingen en hállo (prestatie)druk op de ketel. 

 1. Een agenda bijhouden.

Ik háát het om afspraken te moeten afzeggen of nog erger: te vergeten. En toch, het overkwam me te vaak. Ik kocht een hele leuke agenda, inclusief dagboekfunctie, en ik ben van plan ‘m braaf en direct bij het afspreken in te vullen. So far, so good!

 1. Commercieel worden, zonder mijn enthousiasme te verliezen.

Ik hou van alles wat ik tegenwoordig doe en dat is ook mijn valkuil. Teveel willen en er niets voor terugzien. Dat kan niet langer. Dus ik ga op sales les, want ik snap er niets van en mijn toets daarover was dramatisch. Sales Ingèr. Queen of Sales. Nee, ik geloof gewoon in tactiek en kwaliteit. Als ik kwaliteit blijf leveren, durf ik er ook wat voor te vragen. Daar mee uit.

 1. Beter tegen kritiek kunnen

Kritiek is leerzaam, kritiek is waardevol en kritiek is broodnodig om te verbeteren. Het is geven en nemen Ingèr Vierhout.

 1. Super fit worden

Ik zag mezelf in een wit Reebok pakje in mijn laatste vlog en voelde een klein beetje schaamte. Onnodig misschien, maar ik voel me niet oké in dit lijf en dat bedoel ik niet negatief. M’n benen zijn super sterk, maar ook zwaar en best wel veel te traag. Het sprintje op Stansted Airport ging niet vanzelf en ik weet gewoon dat ik beter kan. Dat ik me ook beter heb gevoeld. Daar wil ik gewoon meer tijd in stoppen. Gelukkig heb ik daar binnenkort dus ook  weer meer tijd voor.

ingèr werd 25 jaar

 1. Content creëren die duimen doet stoppen

Ik wil dat mijn woorden raken, mijn foto’s stralen en mijn video’s glimlachen op je gezicht doen toveren. Ik wil samenwerken om dit te blijven verbeteren. Ik wil leren en creëren. Authentiek en uniek zijn. En als ik later groot ben wil ik nog steeds content creëren, dus ik moet continu up-to-date zijn.

 1. Meer video’s

Niet uitstellen of te bang zijn: filmen en online zetten. Meenemen. Ook vaker live en nog vaker niet-live. Video’s, vlogs, edits en alles wat beweegt. Ik hou ervan.

 1. 1000 abbonnees

In mijn 25e levensjaar wil ik 1000 abbonnees op Youtube halen.

 1. Meer boeken lezen

In mijn ontwikkeljaar na mijn studie, las ik meer boeken dan ik ooit daarvoor had gedaan. En daar leer je van. Dus ook dat staat op de planning: die stapel boeken eindelijk lezen.

 1. Balans vinden

De balans dus een happy shape, healthy mind en productive life. Alsof ik nog niet genoeg te doen heb…

Ingèr werd 25 jaar

 1. Meer (uit)proberen

En dan heb ik het niet (alleen) over gek of ander eten. Ik wil meer proberen! Uitproberen, durven, doen. Op een berg klimmen, in een elektrische auto rijden, verschillende sporten uitproberen, met anderen trainen, mediteren, yoga. Vegetarisch eten, veganistisch ook een keer. Een momjeans kopen (check trouwens), acupunctuur, nepwimpers, botox? Een andere kleur haar, uhm nee. Gewoon vanalles proberen. Wie weet waar het me brengt.

 1. Op een verre reis gaan

Reizen is wat mij betreft een van de slimste dingen die je kunt doen. Ik denk dat je daar stiekem meer van leert dan wat dan ook. Ik wil dat in mijn 25e levensjaar doen. En in mijn 26e en tot ik er bij neerval. Reizen dus.

 1. Bootcamp en Brunch

Ik wil mijn event organiseren: ter ere van mijn verjaardag, maar vooral om nieuwe mensen te ontmoeten. Een Bootcamp en een Brunch. Heb ik het later nog met je over. Wordt leuk.

 1. Geduld kweken

Ik word er gek van, Mark wordt er gek van, Britt wordt er gek van en de rest wordt er gek van. Ik heb 0 (!!!!!) geduld en dat heb je nodig om te overleven. Geduld kweken dus. Any tips?

 1. Minder klagen

Dit vind ik een big one. De grote voorbeelden op Instagram hebben mij heel veel geleerd, Viora, Nikki. Zij laten ons dingen zien, waar je totaal geen invloed op hebt, maar die wel een enorme impact op je hebben. Die echt enorm klote en oneerlijk zijn. En dan heb ik het gore lef om te klagen over een fronsrimpel, een puistje of een langzame chauffeur voor me. Daar baal ik dus oprecht van.

2016-12-17-18-02-31-2

    16. Meer bootcampen

Niet alleen het geven ervan, maar ook weer vaker mee doen. Buiten sporten is m’n ding. Daar geniet ik van dus dat wil ik meer doen.

17. Een workshop geven

Mensen en merken helpen, dat vind ik heerlijk. Strategisch nadenken en een puzzel oplossen. Online meer bereik creëren, content maken en samenwerken. Laat ik daar gewoon mijn dag mee gaan vullen!

 1. Meer schrijven

Hoewel video meer terrein aan het winnen is, blijf ik geloven in een goed verhaal. Rake woorden, zoals ik het net al noemde. Ik wil meer schrijven.

 1. Beter leren koken

Ik heb één specialty: spagetti saus zonder spaggetti. Met kipgehakt en verse groente. Echt lekker, maar te makkelijk en te vaak de keuze. Echt superlekker koken kan ik niet, misschien dat ik het Fit Dutchies boek maar eens erbij  moet pakken.

 1. Een airfryer kopen

Dat ding lijkt me hándig.

Ingèr werd 25 jaar

 

 1. Pranic healing workshop bijwonen

Marissa Klouwer, volg haar op Instagram en je weet genoeg.

 1. Bewuster leven

Klinkt lekker zweverig, is het niet. Gewoon wat meer stilstaan bij, en nadenken over. Lijkt me lekker.

 1. Vaker een bikini dragen

Als de zon schijnt, ben ik gelukkig. Dus ik wil ‘m vaker zien. Wie doet er mee?

 1. Beter voor mijn huid zorgen

Die fronsrimpel is erger als ik m’n huid niet goed verzorg. Gelukkig doe ik tegenwoordig aan huidcoaching bij PureskinbyMyrthe en word ik ook op dat gebied een wijsneus. Volg even op Facebook trouwens!

 1. Mezelf blijven. Mooiste plan ever.

Ingèr werd 25 jaar

Genoeg te doen dus.

 

 

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *