5 tips om (weer) fit te worden met Shiwi!

vragen voor je coach

Alle begin is moeilijk en hoewel het weer ons continu voor de gek houdt, is het toch écht tijd om te starten. Met fit worden bedoel ik dan. Ben jij al ‘begonnen’? Ik geef in mijn blog voor Shiwi 5 belangrijke tips, die mij zelf erg helpen!

Ik wilde de blog eerst ‘5 tips to get summer ready’ noemen, omdat ik dacht dat daar veel op geklikt zou worden. Toen bedacht ik me, want summer ready is niet alleszeggend. De zomer stimuleert misschien, dat is fijn, maar je zou er naar moeten streven om gewoon altijd lekker in je vel te zitten. Altijd best wel fit te zijn. Tenminste, dat vind ik.

Het begin

Je moet natuurlijk ergens beginnen en ik heb het hier al vaker over gehad. Maar aangezien veel mensen zich nu bedenken, heb ik mijn tips uitgebreid opgeschreven. Als je slim bent, begin je namelijk niet in de supermarkt en ook niet met het inschrijven bij een sportschool. Je moet niet meteen met de praktische zaken beginnen, maar juist met jezelf. Ga eerst aan de slag met waarom je dit wil en wat je precies wil.

De rest lees je hier: 

Ingèr – 5 tips to get started

Als je benieuwd bent naar mijn persoonlijke visie op ‘beginnen met fit worden’, klik dan op bovenstaande link, die je doorverwijst naar de blog van Shiwi! Hij is in het Engels dus even schakelen.

Shiwi en Ik 

Shiwi noemt zichzelf ‘the sunshine brand’ en dat zorgde voor een enorme glimlach toen ze me vroegen om samen te werken. Zoals jullie ondertussen weten, werk ik alleen samen als ik zelf écht en oprecht enthousiast ben. Om een lang verhaal kort te maken: uit enthousiasme kwam een samenwerking en dan ben ik wettelijk verplicht om #spon te benoemen.

Wil je op Instagram laten weten hoe het gaat met jouw bikini body en mindset? Hou me op de hoogte en gebruik de hashtag #fitiwithshiwi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *