#6 Gezus: Hee Zus

Hee zus,

Ik heb net je ouders op ’t vliegveld gedropt. Een stel apen met een buik vol kriebels omdat ze naar hun lievelingsdochter mogen. Het feit dat ze Rome nog nooit gezien hebben zal ook wel mee tellen. Komisch in ieder geval.

Ik ben benieuwd in welke staat ik ze zal aantreffen. Maar ik zal ze met open armen ontvangen die twee gekken.

Vaderfiguur Hans is vastberaden om een foto te maken van “de niet helemaal verwoeste fontein” en dit –heel stoer- op Facebook te laten zien. Hou jij um een beetje in bedwang? Ik heb zijn Feyenoord shirt expres verstopt. En zorg je ervoor dat je Mama geniet maar nét niet genoeg geniet, want ik heb haar hier thuis nog nodig. Samen delen toch?

Zoals je op Pow news hebt kunnen zien, moet je een bril opzetten om te zien wat er stuk is aan de fontein. En  onze papa zal zonder bril er dus helemaal niks van zien. Bovendien valt de schade mee op Campo di Fiori. En grazie mille voor het thuis laten van zijn Feyenoord shirt! Dat zullen de Romeinen op prijs stellen. Mama zal ik even lenen van je, ze zal terug komen (alleen als ze dat zelf wil natuurlijk) want ik dwing natuurlijk niet.

308176_526866307328800_82408058_n

Je gaat verwend worden zus maak die koffer maar gauw open. Veel plezier, ga uiteten, geniet van de lekkerdere tomaat  en je ouders want ze komen maar een keer. Was leuk geweest als je broer en ik er ook bij waren. Maar elke maand op vakantie laat mijn portemonnee helaas niet toe, nog niet. En trouwens, terwijl jullie genieten van het toerisme in die historische stad, stad en land afwandelen, ga ik me voorbereiden op een best wel belangrijk en heel erg leuk gesprek in Amsterdam volgende week woensdag. Onder het genot van een Limburgs vlaaitje of course. Happy birthday lovah.

Sollicidingesen. Daar vertel ik later meer over natuurlijk.

Wish me luck?

Thanks en komt helemaal goed. Ik zal ze flink laten lopen die twee. Zodat ze genoeg verhalen hebben en ze alles gezien hebben hier in het Bella Roma. Jij succes in Amsterdam, geniet van een Limburgs vlaaitje met je Lovah op zijn verjaardag, Mark jij alvast Buon Compleanno. Wij eten hier een italiaans taartje op je!

Dan wens ik jullie veel plezier. Enjoy zus, heb je verdiend.

Grazie mille! Succes met solliciterren daar in onze eigen hoofdstad. Zie je snel zus.

Ciao ciao

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *