#7 Gezus: Hee zus

Hee zus, ik hoorde dat je naar Sevilla gaat. Vertel eens? Wat ga je doen? Wat  is daar te zien? Enne mag ik mee?

sevilla

bron: We heart it

 

Sssssttt! Ik heb al wel geboekt maar moet eigenlijk het nog melden dat het een beetje tijdens mijn werkdagen valt. Ik ga naar Sevilla met Teresa, mijn ‘au-pair-buddy in crime’ hier. Ze woont bij een gezin in de buurt, haar kinderen en de mijne gaan naar dezelfde school en we werken dezelfde uren. Ze gaat naar huis voor de Feria. Google dat maar eens en vooral ook de filmpjes kijken op Youtube. Ik ga een weekendje dus ik mis de jurken maar ik zie wel de spectaculaire opening.

Gegoogled en vervolgens officieel jaloers geworden. Het lijkt een beetje op een film, jeeezus. Wie weet leer jij ook eindelijk dansen. Leuk mens die Teresa, wil ze ook vriendinnen met mij worden?  Misschien mag ik dan volgend jaar mee. Ik ben ‘t weer hier wel beu namelijk.  Wanneer ga je?

Vrijdag 17 april heeeeeel vroeg stappen we op het vliegtuig om naar het zonnige en warme Sevilla te vliegen. Waarna we even gaan shoppen bij alle Inditex winkels die er maar zijn. Want Ingèrtjelief, er zijn nog zoveel meer merken als de Zara, Bershka etc. waar wij het bestaan nog niet van wisten. Ik ben even op de hoogte gebracht door Teresa maar dat álleen is een bezoekje waard aan Spanje. Dus misschien moeten wij ook maar eens samen naar Spanje?

Inditex, alsof ik weet waar je over praat, maar shoppen en een zonnig oord was al voldoende om me over te halen. Snel? Kan op de lijst. Enne, wat ga je allemaal zien globetrotter? 

Een beetje de stad verkennen, het strand natuurlijk en de Feria. Ik ben zo benieuwd. Blijkbaar heb je het weekend voor de Feria een ‘pre-party weekend’. We gaan naar een of andere strandhuis of een op het platteland met allemaal vrienden van Teresa. Eén ding weet ik zeker, ik ga ervan genieten en mijn ogen uitkijken. Wie weet joh. Als ik terug ben zal ik verslag doen van dit Typische Zuid Spanje tafereel.

Zie je Britt al staan?

Zie je Britt al staan?

Niks  lijkt me leuker dan met iemand uit die cultuur mee te mogen. Voor hun is dat zo normaal en voor ons waarschijnlijk een shock. Veel beter dan om het van een afstandje te zien of alleen toeristische attracties te bekijken met behulp van een stomme folder.

Klinkt als een deal. Iedereen leest mee, dus verslaan zul je. 

Wat ga jij doen? Hoe staat het met je killer body? Ik ben nu toch wel een beetje bang om in 4 weken bikini klaar te zijn. Dus ik zal de ijsjes en pizza’s maar even omruilen voor fruit en groentes.

Heb je nog tips voor me?

FullSizeRender (2)

Bikini klaar, bikiniklaar, -bikini-mini-klaarr-,  wat is dat nou eigenlijk hè. TLC heeft een andere kijk op bikini klaar met ‘my big fat beautiful life’ dan wij. Je weet wie ik bedoel. maar goed voelen is wel beter dan mini bikini’s passen toch?  Als ik je tóch iets mag meegeven is het vooral; keuzes maken. Dus of dat ijsje en dan de volgende dag wat minder en niet die pizza, meer verse tomatensaus minder dikke vette verse pasta slierten. En een extra rondje, een extra setje lunges en squats. Pijn is fijn. 

Doe ik ook. Éxtra mijn best. 

En je mag altijd van me mee dat weet je. Ciao ciao,

Lief. Tot snel lievelingszus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *