#9 GEZUS: HEE ZUS

Hee zus,

Ik ben een weddenschap aangegaan met mezelf. Zo eentje waarbij ik niet mag snoepen. Ben benieuwd of ik er een beter mens van word. Klinkt zo leuk he.

Een betere wereld begint bij jezelf, zeggen ze toch altijd?

Over een betere wereld gesproken, Rome. Hoe is ‘t daar? 

Ja Ing, daar moet ik je dus iets over vertellen. Afgelopen vrijdag ging ik hardlopen in Villa Ada. Teresa en ik moesten even wachten tot Katrina kwam. We zaten op een bankje toen ik iets in het water zag. Het bleek een schildpadje te zijn. Ik ren er naar toe en weg, zonder foto was -ie weg. Eerst helemaal teleurgesteld maar aan de andere kant zaten heel veel schildpadden bij elkaar. Ik was verbaasd, vrolijk en helemaal enthousiast. Teresa begon zó hard te lachen. Het is toch leuk om schildpadden in een meer in een park te zien? En voor ons Nederlanders niet heel normaal?  Ze hebben me belachelijk gemaakt die dag,  omdat ik happy werd vanschildpadden. Jij vind ze ook leuk, toch zus?

IMG_6819

 

 

 

 

 

 

Niet als huisdier, dan wil ik toch graag iets met een hoger aaigehalte, maar op een dierentuin na, zag ik nooit een schildpad. Laat staan een wilde. Dus ik had precies dezelfde reactie gegeven. Of erger misschien. 

Waarschijnlijk erger, ja, maar het boeide me niet. Ik heb foto’s ervan gemaakt en trots op Instagram gezet. Ik word gelukkig van die kleine dingetjes. Net als van de zon, het feit dat ik weer in Rome rondloop, van onze familie app en van regenbogen.

Het hoge gehalte aan clichés en sprookjes laat me lachen. Regenbogen, ha!  Ben wel blij om te horen dat je blij bent. Gelukkig worden van kleine dingen is best wel handig. Blij dat je veilig terug bent, maar ook dat je hier bent geweest. Ik word ook blij van whatsapp en de groepsfunctie, de onzin en het feit dat ik naar Rome wil. Dat er wilde schildpadden bestaan die ik wil zien. Ik word ook blij van de H&M sale, voor minder dan een tientje een handjevol nieuwe zomerkleding. Leu-heuk. 

En even tussendoor ik ga misschien met Pasen naar Verona. sorry! not sorry. Lekker 3 daagjes een andere stad ontdekken, het kan ook nog iets anders worden maar ik hoop toch op Verona. Wat ga jij doen? gezonde eieren verstoppen?

Kleine ellendeling! Ik eis dat je in het vervolg eerst vraagt of ik mee wil, mee mag, mee kán voordat je wéér iets boekt. Dat is volgende week al.. En Verona, halló die staat op mijn lijst. MIJN lijst. Ik ga me wel focussen op een weddenschap, gezonde eieren, pff. 

Het bewijs: 'Gepind door Ingèr'

Het bewijs: ‘Gepind door Ingèr’

ciao ciao sorella!

Zegt ze doodleuk. Aju zus. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *