MENATWORKOUT: ABOUT TO BOOTCAMP

MENATWORKOUT

Ik ben forever fan van Men At Work.

Niet per se vanwege hun vette sneakers (ik wil deze) of de toffe, sportieve outfits (ik ben bijna jarig!!), maar vanwege deze MENATWORKOUT. Vanwege het mooie ‘Start Something’ initiatief, want anders hadden Mark en ik misschien wel nooit samen een bootcamp in Eindhoven georganiseerd. Dan was ik in mijn Waalwijk gebleven en had ik dit niet eens bedacht. In ieder geval niet zo één, twee, drie…

Ambition

It’s our turn
Ik herinner me mijn zenuwen voor mijn eerste bootcamp in Waalwijk. Voor de groep staan waar ik al járen zelf in meedeed was eng, maar dit keer was het anders. Ik deel het met Mark en wij = superteam. Op een nieuwe, hele gave locatie, met nieuwe mensen en als onderdeel van iets wat veel groter is. Een soort beweging. Want wij fitties zijn aan de beurt. 

Het is niet langer een kleine groep fanatiekelingen of de #fitfam alleen. Meer en meer jonge mensen hechten waarde aan hun gezond- en fitheid en mede dankzij deze initatieven, kunnen ze zo instappen. While looking good doing it, natuurlijk. We are happy to help! 

Woensdag 6 januari
Bootcamp nr. 1 in Eindhoven en meteen een groep van 14 fitties. Check! Allemaal al een keer ‘gebootcampt’, maar nog nooit de combinatie Mark en Ingèr meegemaakt. En ik geef het eerlijk toe, we waren best wel een beetje gemeen. Zo is meer dan 4 minuten wallsitten voor niemand leuk en vooral niet na driekwartier billenkwekerij. ‘Auw’ is een understatement, geloof ik.

Wanneer ik weer mag? 

Deze zondag om 10.00 uur, volgende week woensdag, die zondag, de week erna op woensdag en dan wéér op zondag. En ik kan niet wachten!

12491832_924607634242526_5010841072299226155_o 12469609_924607820909174_6331140409608151809_o

Wil jij jezelf ook Gymnius noemen en ben jij er de volgende keer bij? Schrijf je dan even in via www.menatworkout.nl. Als het nog niet duidelijk is: vind ik héél leuk!

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *