Arrivederci 2014 Buongiorno 2015

Wat is dit jaar snel voorbij gegaan. Goed aan de ene kant, want in het begin van dit jaar begon ik aan mijn tweede scriptie. kan het bijna niet geloven dat dát al bijna een jaar geleden is. Maar goed, diploma is ondertekend en hartstikke binnen.

Ik heb  mijn koffers gepakt en toch nog genoten van 2014. Ik heb Cannobio en Milaan gezien in de zomer, daarna een last minute momentje gehad in Barcelona. Wat een jaloers zusje creëerde. De koffers nooit weggelegd en door naar Sicilië. Wat denk ik de beste vakantie van dit jaar was. Heerlijk weer, ronddwalen, genieten, strand en samen met mijn liefste zussie zijn. Ja, Sicilië heeft ons verrast en daarom wil ik in 2015 graag terug om meer te zien en het eiland te ontdekken.

e2a7df77d993f21e0aa637acb98096c2

Het kort weekendje in London moet niet worden vergetenn. Ook dat tripje was heerlijk.

En afgelopen week heb ik voor het eerst een roadtrip gemaakt in Italië. Iets wat al heel lang op mijn bucketlist stond. Toscane als bestemming voor een lang weekend is zeker een aanrader. Geslapen in Podgibonsi vlakbij Florence en Siena.En dan naar ‘huis’ in het mooie Rome. Wat al na 4 weken in mijn hart zit. Waar ik heerlijk kan rondlopen, koffie drinken, Italiaans leer, kan lachen, omdat ik kan zeggen dat ik in Italië woon en geniet van alles.

Wat 2015 mij brengt weet ik nog niet. Ik heb geen ”vaste” baan meer. Dus ik zal moeten uitzoeken wat ik nog wil doen in mijn jonge jaren.

2015 zal een jaar zijn waarin ik nog meer ga reizen, dromen ga waarmaken, abouttobe.nl ga uitbouwen, Italiaans kan spreken als een pro en nog meer ga genieten van alles.

2015britt

Ciao ciao,

Britt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *