De beste brownie ever

brownie

Op het eten van chocolade paaseitjes na, heb ik nooit echt Pasen gevierd. Dit keer besloten we op de dag zelf, even naar de RAI te vertrekken voor een bezoekje aan het Food Festival. Daar zeg je geen nee tegen…

Ik hoor je denken “Ingèr zou je dat wel doen? Je bent toch bezig met je fotoshoot en het hele #75dagendagentotmijnbesteik project”. En ja dat dacht ik ook, maar ik bedacht me vrij snel…

Brownies zijn lekker

Dat hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Maar déze brownies laten je spontaan kwijlen en hardop huilen als je ze overslaat. Dat effect hebben ze in ieder geval bij mij. Broer Lars had me al gewaarschuwd, hij kende de Brownie bakker, dus weigeren was geen optie.

Het begon met wat fotootjes maken van de BROWNIE bus, toen 100 rondjes lopen en wat Roti proeven. Een ananas/banaan sapje. Lars en Britt allemaal andere dingen. Vlak voor we naar huis gingen, was het eindelijk zover, ik mocht een brownie kiezen!

Welke brownie ik koos?

Het was moeilijk, de Oreo won bijna, de Blondie werd even overwogen, maar uiteindelijk werd het de Amandel Choco brownie.

Of ie lekker was?

Zonder te liegen? De lekkerste brownie van m’n leven. 

Kijk even op Instagram naar zijn andere creaties en de agenda om te checken wanneer jij deze brownie kunt proeven. Want: DIT GA JE HOE DAN OOK WILLEN! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *