Het Boek van Jet: dit is helemaal geen kookboek

het boek van jet

Lieve Jet, deze is voor jou en je geweldige boek.

Ik heb één blog voor Amayzine geschreven, nadat ik jullie al een tijdje volgde en was uitgenodigd voor die overheerlijke lunch. En, ik heb je ik-schrijf-een-boek proces natuurlijk op de voet gevolgd. Niet dat ik nu toegeef dat ik je stalk of een-of-andere enge fan ben, maar ik vind je gewoon erg tof en boek klinkt als een bijbel…

En je boek maakt me blij.

Het is een verademing, niks moet, maar alles kan. Een ‘ik doe het zo’ boekje. Ik kan het eigenlijk niet eens een kookboek noemen, maar krijg wel zin om mijn dadels van de Turkse supermarkt te vullen met cream cheese. Je boek is niet alleen een feestje om er door te bladeren, het is ook op een positieve manier confronterend. Ik denk namelijk dat ik zo’n fittie op instagram ben die ook probeert te enthousiasmeren en mede daardoor soms teveel druk bij mezelf leg. Ik wil altijd beter doen en dan vergeet ik wel eens te genieten. Ik weet ook als geen ander ‘dat het niet vanzelf gaat’.

Je boek maakt niet alleen mij blij.

Ik denk dat jouw persoonlijke ervaringen, je tips en echte eerlijkheid veel meiden kan helpen. Op een nuchtere manier. Om het een en ander in te zien. Om even stil te staan bij ‘wat doen we nou eigenlijk?’ en om vervolgens de draad weer op te pakken, maar nu iets wijzer. Om bewuster te eten, zonder je als een zweefteef te voelen, te genieten en op tijd ja en nee te knikken. Ik denk Jet, dat je heel veel meiden (en fit guys) hebt geholpen.

Ik ben er mee geholpen.

Jet, ik de absoluut geen keukenprinses, soms eetbui hebbende, alleswillende en ongeduldige fitgirl, ben er mee geholpen en vond dat je dat moest weten!

Nog één vraagje: waar moet ik beginnen?

ps: YOU GO GIRL!

het boek van jet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *