Britt de Boekenwurm

Britt's favoriete koekje

Wie had ooit gedacht dat ik Britt, dyslectisch, plaatjes kijker, zij die dure tijdschriften enkel doorbladert dan artikelen leest, nu een echte boekenworm is. Ooit moest het ervan komen. Als kind van twee boekverzamelaars/hoarders. Ik denk dat ik vroeger te druk in mijn hoofd was. Had altijd wel iets te doen, of iets wat ik later moest doen. Want tijd was er eigenlijk altijd.

bossy

De boeken die ik de afgelopen zes maanden heb gelezen, zijn er meer dan in de laatste vijf jaar. Ik sta er écht van te kijken. de boeken zijn niet van intellectuele aard per se,  maar ‘t lijstje valt niet tegen.
– ‘GIRLBOSS’ was de beste.
– ‘Zes maanden zonder’ was serieus een leuk verhaal en goed geschreven.
– het spannendste boek dat ik gelezen hebt is ‘No second chance’.
– ‘Dromen, durven, doen’ geeft je een zetje in je rug om je dromen na te leven. Heb ik goed naar geluisterd.
– ‘Geen woorden maar daden’ is een grappig boek vol motivatie:  om te doen wat je echt wil doen.
– ‘Not that kinda Girl’ van Lena Dunham, was een commerciële hit en heb ik geprobeerd te lezen, maar bleek te raar om uit te lezen.

Op het Internationale treinstation heb ik een nieuw boek gekocht: ‘3 things you dont know about rockets’. Engels en Nederlands leest makkelijk weg, maar deze zomer ga ik ook proberen Italiaanse boeken te lezen. Dat is mijn doel.

Iemand nog een tip voor een leuk boek?

Die commentaarmogelijkheden hier beneden zijn er niet voor niks…

Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *