Britt la Dolce Vita: de Vespa droom

Ik denk dat ik deze droom met heel veel mensen op de wereld deel: een Vespa rijden in Italië. Dreams come true! Ik reed op een Vespa, in wereldstad Rome, wat voor veel mensen trouwens een echte verkeershel is. Maar ik weet de weg en rij ook met de auto door deze heerlijk drukke stad. Voor mij viel het dus duizend keer mee.

Gasgeven en je gaat helemaal op in de Italiaanse rijstijl. Inclusief bijbehorende handgebaren en scheldpartijen. Niet 1 keer heb ik me onveilig gevoeld, en we zijn toch wel heel Rome door gesjeesd. Zelfs een paar keer Piazza Venezia overgestoken, langs het Coloseum en naar moeiteloos met 125 cc naar alle heuvels met uitzicht.

FullSizeRender (5)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ik ga dit vaker doen!

Ciao ciao

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *