Britt op cruise met Grimaldi Lines

Van Barcelona naar Porte Torres, Sardinië.

Ik ken cruiseschips alleen uit films en series en nu mocht ik met cabine en gelukkig een bed 13 uur doorbrengen op het schip van Grimaldi lines. Van Barcelona 22:15- Porto Torres 11:30.

Echt luxe of zoals in de films was het niet en als je hoort wat er voor betaald is, niet door mij trouwens, schrik je je laveloos. Dat verklaart alle mensen die in gangen, op stoelen en op zonnebedjes hebben geslapen. Want je betaalt o-ver-al voor. Je kunt aan boord met alleen een ticket om aan boord te gaan, zonder stoel of bed. Anderen hebben een zitplaats met een aantal stoelen, vergelijkbaar met een stoel in de bus. En weer anderen, zoals ik, hadden een eigen cabine.

Cabine keuze
Qua cabines kon je kiezen voor: met- of zonder zicht op zee. Voor ons geen uitzicht op zee, maar gelukkig wel een bed voor de nacht, want de ‘bedlozen’ zagen er s’ ochtends niet zo uitgerust uit…

Het casino en  de verschillende bars met rond podium zorgden voor vermaak in de avond. Er waren  restaurants en een speelparadijs voor kids en zelfs een zwembad op het dek. Een luxe veerpont noem je dat. 

Heel tof om mee te maken maar voor dat geld had ik het nóóóit gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *