Britt:VIJF-EN-TWINTIG | 25 jaar | KWART EEUW | HALF OUD

Britt 25 jaar
Britt 25 jaar

VIJF-EN-TWINTIG. 25 jaar. Holy sh*t! Mijn 25e verjaardag of 25 x taart. Wat gaat de tijd toch snel. Wat ik me deze week pas realiseerde is dat ik nooit een verjaardag zonder mijn kleine zusje heb gevierd. Ze was er al 25 dagen voordat ik mijn eerste verjaardag vierde. Dus eigenlijk zijn we gewoon een tweeling (sowieso februari)! En dit jaar vier ik mijn verjaardag weer met mijn eigen familie en ín mijn lievelingsland.

Britt 25 jaar

Vorig jaar vierde ik het in de bergen van Zwitserland met mijn werk-familie. Prachtig vond ik de omgeving van Anzère, maar om in je eentje op je verjaardag met een 1-jarige thuis te zitten is ook niet mijn ideale verjaardag. Ik hou er ook absoluut niet van om het uitbundig en groot te vieren. Dus wat is dan de oplossing…

Juist dan ga je een weekendje naar Italië. Catania, Sicilië om precies te zijn. De dag beginnen met een echte cappuccino + cornetto, s’middags heerlijk wandelen door de kleine straatjes en de dag afsluiten met een échte pizza klinkt als de Italiaanse taal in mijn oren. Ja, dat klinkt goed!

In Sicilië gaan wij de omgeving verkennen van Catania. De Circumetnea trein staat op de planning, het plaatsje Syracusa en natuurlijk de vulkaan Etna. Ik ben benieuwd welke avonturen en foto’s ons dit brengt. Wie tips heeft, graag! Waar we kunnen eten, drinken etc. Kom maar op.

Sinds vandaag hoor ik dus bij 25+ bevolking. Ik kan goedkoper een huurauto huren, maar ik kan mijn ID niet meer gebruiken voor korting bij musea, toeristenattracties etc. Dat bewijst maar eens dat je met 25 jaar niet meer bij de jeugd hoort. Maar life goes on en ik zit hier volop te genieten, buiten op het terras van de zon en mijn cappuccino in Catania.

Een goed begin van de volgende 25 jaar die komen.

Saluti

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *