Gezellige brunch bij Meneer de Boer

Ik typ zo hard van enthousiasme dat mijn toetsenbord pijn doet, want wauw. Meneer de Boer did it again.

Naast een ‘kei’ gezellige begroeting en het heerlijke compliment dat het leuk is om me te volgen op Instagram kwam het minder heugelijke nieuws: de Apple Crumble yoghurt was er niet. Vanwege Dutch Design Week is er een aangepast menu. De Eton Mess scheen een goede vervanging te zijn.

Mijn antwoord?

Graag!

Omdat een brunch bij Ingèr uit veel eten hoort te bestaan, want honger, koos ik eerst iets hartigs: speciale tonijnsalade met kaas. Ik ben de naam (uit enthousiasme) vergeten, maar heerlijk, jammie, lekker. Britt koos op mijn aanraden de wentelteefjes en Mark ging voor een broodje bal, ook allemaal jammie.

SAM_1249 SAM_1251

Vanaf dat broodje wist ik al dat mijn Trip Advisor beoordeling uit genoeg sterren zou bestaan, maar toen kwam het toetje.

Het toetje mensen.

Hét. Toetje.

Het kwijl loopt me in de mond en mijn tong begint te zingen, ik kan me niet bedwingen. De Eton Mess was, zoals verwacht, weer een feestje en de reden dat de beoordeling de titel  ‘Eigenlijk een attractie’ kreeg.

Eton Mess
Gebaseerd op studentenstad ‘Eton’ en met een beetje ‘Mess’ als in rotzooi, want het is eigenlijk een glas gevuld met tong-tintelende Merengue, heel veel rode vruchtjes en slagroom.

SAM_1269 SAM_1271 SAM_1272 SAM_1275 SAM_1279 SAM_1283

Ik overwoog heel even het glas af te likken, maar besloot me toch te gedragen. Eigenlijk is er dus helemaal geen ‘eigenlijk’ aan.

De vorige keer zei ik het al: Meneer de Boer is het enige wat je MOET en dit keer schreeuw ik het.

Gun jezelf die Eton Mess, want toetjes zijn gemaakt om te genieten en dat is precies wat dit glaasje doet. Gij zult geen spijt krijgen.

See you next time, meneer de Boer.

SAM_1288

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *