Dankjewel 2017

2017

Ieder jaar doe ik het: even terugblikken en alvast vooruitkijken. Dat is bij 2017 niet anders, maar jee wát een jaar was dit. Ik voel me onwijs dankbaar en zelfs een beetje dramatisch. Nog nooit is het allemaal zo snel gegaan, maar ik heb ook nog nooit zoveel mijn ding kunnen doen. Zonder grappen: ik moest serieus terug scrollen om te kijken wat ik überhaupt allemaal heb gedaan.

Ik zei op en doe het nu zelf

Het eerste wat – zonder te scrollen – in me naar boven kwam, is natuurlijk het opzeggen van mijn baan het hele  ondernemen. De eerste en meest belangrijke verandering was dan toch wel het vinden van genoeg lef om het zelf te doen. Want daadwerkelijk doen is zó anders, dan er alleen over nadenken.  Daarna was het mijn draai vinden en nu is het kei hard genieten (en werken hoor). Ondernemen heeft voor de zoveelste keer alles op z’n kop gezet, maar echt op een goede manier. Ik heb m’n plekkie gevonden.

Ik werkte met een bikini en badpakmerk

En naast dat ik het merk onwijs tof vond en heel veel leuke badpakken zag, vond ik het ook heel tof om als niet modelmaat blogger, hiervoor gevraagd was. Zo’n samenwerking betekent namelijk ook dat zo’n merk zich voor een tijdje aan je bindt en dat is toch super cool? Ik mocht daar vertellen over wat het betekent om fit te worden en what it takes en ik ben er supertrots op. Dat lees je hier.

2017

Ik ging -zoals altijd- aan de slag met m’n fitheid en leerde daar dit over: 

De reden dat ik deze blog uitlicht is omdat het precies weergeeft wat ik heb geleerd van m’n jaren als fittie en waar ik nu sta. Ik heb nogal wat moeite gehad om het ondernemen met (dezelfde hoeveelheid) sport te combineren en wil hiermee het belang ervan aangeven in combinatie met een stukje balans. Denk ik.

Ik liet aan m’n gezicht werken:

En dat bleek de beste keuze ever. Ik wil drs. Franc van REFLEQT CLINIC nogmaals openlijk bedanken voor haar hulp en geruststelling. Zo’n fijn mens en ze heeft me zo goed geholpen. Als je twijfelt over botox (in je fronsrimpel o.a.) bel haar voor advies. Geloof me!

frons rimpel

Ik vertrok voor 2,5 week naar Malaga

En wat een onwijs leuke, mooie stad is dat. We fietsten overal naartoe, zetten de website van @Desocialmediacoach live en combineerden werk met ontspanning. Zoals het hoort. Hier lees je alles over onze Malaga trip.

2017

Daarna naar Dublin

Ik dacht dat ik dit jaar niet veel had gezien, maar vergat Dublin bijna. Een citytrip naar Dublin met Zanna, iemand die trouwens in 2017 een hele goede vriendin van me is geworden. Dus twee dingen om dankbaar voor te zijn, want Dublin bleek nog leuker dan gedacht!

2017

Mocht aan de slag in Lanzarote

Het idee van backpacken heeft me nooit heel erg aangesproken, maar reizen wel en dat gecombineerd met werken leek me helemaal tof. Dit jaar is daar de eerste stap voor gezet. In een hele dikke villa in Lanzarote. Daar waren er momenten dat we de wekker extra vroeg zetten, om ‘s ochtends te werken en van de opkomende zon te genieten en vervolgens de rest van de dag te gebruiken om het eiland te verkennen en vette plekken te zien. En héél veel foto’s maakten, waarvan deze mijn absolute favoriet is van 2017.

2017

Dit is natuurlijk niet het enige geweest, hier in het kort nog een paar leuke herinneringen:

1. Ik mocht naar het vetste event tot nu toe:
Met Reebok (en Mills) op een boot door de Amsterdamse grachten. En jongens, ik klap al in m’n handjes, maar dit was echt mega mega mega vet.

2017

2. Ik nam m’n bifjes mee naar Eindhoven
En liet ze zien hoe leuk het hier is. Met dank aan Coffeelab, de Pepernoten winkel en Down Town Gourmet Market.

3. Mijn mama werd 60
En ik maakte een schijt aan je leeftijd taart voor haar. (Hilarisch, geloof me)

4. Mark ging een maand weg
En ik bleek hartstikke independent. Wat ik ook wel verwachtte hoor.

5. We kregen ons EIGEN kantoor
Mét view.

2017

6. We sleepten nieuwe klussen binnen
Waarvan één samen met grote heldin Alex Malone.

7. Aan het einde van het jaar hoor ik bij team #koopjesdrogisterij
En ga ik zoeken naar supplementen.

8. Kreeg het lekkerste bed EVER
En ik kon Simba helemaal zelf naar boven krijgen. Kijk de video hier. 

9. Rende de Dam tot Damloop
en na de finish knuffelde ik de EHBO-er omdat ik écht helemaal op was.

2017

Mijn grootste les van 2017?

Een vraag die ik via Instagram kreeg en waar ik lang over heb nagedacht. Het lijkt namelijk wel of er iets in mijn hoofd is veranderd. Of meer dan iets. Ik leerde iets over dankbaarheid en de kracht daarvan, neem positief denken nóg serieuzer, weet dat ik heel veel zelf kan. Doe ook veel meer, in plaats van dat ik het alleen bij plannen hou. Ik denk dat ik tegenwoordig liever vallend en struikelend doorga, dan dat ik het niet meteen probeer. Doen is echt veel leuker. Daarnaast hecht ik ook veel waarde aan de les, dat situaties niet hoeven te bepalen hoe jij je voelt of wat je doet.

#YOUGOGIRLDINGEN in 2018

Ik denk dat YOU GO GIRL al een aantal jaar bij me ‘hoort’, maar #yougogirldingen is in 2017 past echt uit de hand gelopen. Als er ergens shirts, veters, truien, broeken of boekjes met deze quotes te vinden zijn, krijg ik binnen no time op mijn Instagram een notificatie van. En naast het feit dat die spullen hartstikke leuk zijn (en ik ze bijna allemaal koop), is het feit dat die mensen aan mij denken, nog véél vetter. In 2018 ga ik tijd geld en heel veel lef investeren om dit next level aan te pakken. Ik wil namelijk dat iedereen weet dat ze het kan, dat JIJ het kan, en het wordt tijd voor een beetje vernieuwing hier. Ik maak even geen concrete plannen op basis van cijfers, data of tijdsdruk, maar geloof me als ik je zeg dat ik iets heel spannends aan het creëren ben.

2017

Ingèr in 2018

Ingèr in 2018 wordt 26 jaar oud en gaat volledig in haarzelf en haar kunnen geloven. Ze gaat meer geld verdienen, omdat ze weet wat ze waard is. Ze gaat van haar plannen realiteit maken. Geniet van de kleine dingen, zoals het uitzicht van haar kantoor. Gaat meer aandacht besteden aan alles wat haar kriebels geeft. Gaat haar droom uit laten komen en samen met zuslief naar New York, maar niet voordat ze met mama naar de Amalfi Kust is gegaan. Is elke dag blij met vriendje Mark, met wie ze teamwork naar het next level brengt. Samen lanceren zij hét nieuwe plan, wat heel heel heel tof wordt. Zij lanceert daarnaast nog een nieuwe plek voor #yougogirldingen en bouwt aan haar toekomst als digitaal strateeg.

In 2018 is Ingèr happy, slim, fit en minstens zo ambitieus. In 2018 schrijf ik meer stukken waardoor jij zin in je dag krijgt. 2018 wordt chaos, maar hoe dan ook mijn jaar.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *