De laatste vijf weken

Daar ga ik dan. De laatste vijf weken van mijn au-pair carrière gaan nu in.

Dit wordt me wel een vakantietripje. Ik ga vanuit Nederland met de trein naar Brussel, met de auto naar Frankrijk, vervolgens naar Barcelona, Sardinië en ik eindig in Rome. Om een dag later het vliegtuig terug naar Brussel te pakken en op 30 augustus de trein naar huis. Thuis in Vlijmen.

Ik zal alleen maar onderweg zijn, nieuwe plekken ontdekken, hele dagen in de zee liggen, zandkastelen bouwen en hopelijk weer genieten van de zon. Ik denk dat ik die, in de 10 dagen dat ik thuis ben het meest heb gemist. Echt dat went zo snel. Dat heerlijke weer dat ik gelukkig al een tijdje heb.

Ciao ciao, ik kan niet wachten om weer terug te zijn in Italië.

 

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *