De LIEBSTER award: helemaal voor ons

We zijn genomineerd voor een Liebster award. Voor je nadenkt over hoe mijn speech gaat klinken, en welke jurk je moet aantrekken naar de uitreiking.  Er is geen uitreiking.

Geen Emmy of Grammy, maar minstens zo leuk.
Het is een virtuele doorgeefprijs om kleine bloggers, die groot gaan worden, in het zonnetje te zetten. Om ze wat aandacht te geven en om ze beter te leren kennen. We zijn genomineerd door Kaylee van http://beautylookbykaylee.blogspot.nl, super lief!

We moeten elf vragen beantwoorden en aangezien Britt aan het uitrusten is van een welverdiende vakantie in de Bergen, neem ik deze even op me.

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Britt en ik hebben beide het vak Content is King gekozen in ons derde leerjaar van Communicatie aan de Fontys. Onder begeleiding van Wil Michels vond Britt het bloggen een jaar eerder uit dan ik. Haar blog ging over reizen, verrassend en de mijne over onzin, letterlijk. Leuk om te beginnen, niet leuk om mee verder te gaan.  Britt ging afstuderen bij een bekend blog, Weheartfashion en leerden daar de kneepjes van ’t vak en ik sloot me aan bij een leger van websites om niet achter te blijven.

2. Wat is jou favoriete eten?

Wat niet?  Ik denk dat Britt zou kiezen voor Milke chocola of de authentieke Italiaanse keuken. Je bent een romein of je bent het niet.  Ik heb laatst een ontdekking gedaan. Iets met de spirelli en courgette pasta, verse roomsaus (light variant, duh) én heerlijke zachte, roze zalm. Beetje broccoli om ‘t af te maken.

Lik-je-vingers-maar-alvast-af gevalletje.

3. Hoelang wil je nog doorgaan met je blog?

oud

Bron: We heart it

Tot het moment dat ik niet meer kan typen. Of praten. Of zoveel last heb van Alzheimer dat mijn zinnen niet meer kloppen.

4. Waar zou je het liefst naar toe gaan als je een vakantie mocht uitkiezen?

Bali. Australië. San Vito Lo Capo. Nieuw zeeland. We hebben een hele reislijst hoor.  Britt, wat jij?

5. Wat moet een blog volgens jou zeker hebben?

Een persoonlijkheid. Blogs zijn online persoonlijkheden tussen saaie, nietszeggende websites. Blogs zijn wij. 

Dat dus.

 

6. Wat is de grootste blunder die je ooit gemaakt hebt?

Super enthousiast reageren op een net-niet-echt-aanbod van een baan. Oeps. SONY DSC

7. Wat wil je bereiken met je blog?

Aandacht. Gelezen worden. Meer willers creëren. De goaldigger in je wakker maken. Vuurtje stoken. Pittig maken. 

8. Hoe zie jij je later?

Als ik later groot ben? Ben ik super gelukkig. Zus als buurvrouw, zo’n puppy met veel haren als huisdier en een baan als editor-in-chief of hoe ze het dan noemen. Britt is een succesvol manager van een internationaal-multinational en reist de wereld rond. Net als ik trouwens.

Wie weet zijn we wel een succesvol duo en geven de speeches en houden we meetings overal ter wereld om ons merk te promoten en om alle willers, goaldiggers en girlbazen wereldwijd te bereiken. Lijkt me wel wat.

bossy

bron: We Heart it

 

9. Wat vind jij de leukste onderwerpen om over te bloggen?

Willen – Kunnen – Doen.

En Gymnius, omdat het me motiveert.

10. Noem 3 slechte eigenschappen van jezelf.

Ik, de jongste van de twee: Ongeduldig, een betweter die (nog) niet (altijd) op haar tong kan bijten en liefhebber van clichés en inspirerende quotes.

Britt: Altijd last van reiskriebels, nooit van heimwee, súper zelfstandig -also a good thing- en stronteigenwijs. Oost Indisch doof is ook best vervelend.

11. Noem 5 woorden die jou gelukkig maken.

5+5=10.

Willen. Kunnen. Doen. Sporten. Betty. Schrijven. Liefde. Familie. Chocola. Mama.

Rome

Rome

Ik denk dat Britt nu knikkend meeleest.

  Toch zus?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *