De weddenschap: update

In week één was te lezen hoe groot de rol van chocola is in mijn leven. Dat ik nog veel moet leren en dat ik het voor mezelf doe. Dat ik over chocola droom en altijd aan eten denk is natuurlijk super grappig maar. De overige ‘verboden middelen’ kwamen bijna niet aan woord. Waarom niet, lieve Ingèr? Als ik heel eerlijk ben heb ik er niet eens over nagedacht.

  • Die krokante korrels muesli heb ik niet één keer gemist., niet één keer. Verbazingwekkend bijna.
  • De vanille yoghurt en vla soorten negeren was een makkie.
  • De paprika chips ligt nog onaangeraakt in de chipskast  met de rest van de zoute zooi die ik óók niet heb gemist.
  • De vers gebakken, sappige, appelflappen van de Jumbo, die een jarige job op het werk trakteerde laten liggen ging íetsje stroever, maar dat kwam vooral door de groepsdruk. Maar.  Ik. Deed. Het. Niet.

Zoals ik al zei:

Ik kom er wel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *