Eén zomer, 8000 kilometer

Met de auto van ‘Rome’ naar ‘Toulouse’ (Frankrijk), van ‘Toulouse’ naar ‘West-Malle’ (België), met de trein van ‘Antwerpen’ naar ‘Breda’, in de auto van Lars naar huis, vanuit ‘Den Bosch’ terug met de trein naar ‘Brussel’, met de Auto van ‘Brussel’ naar ‘Moirax’ (Frankrijk) voor twee dagen en door met de auto naar ‘Arcachon’, na een week met de auto naar ‘Barcelona’, in ‘Barcelona’ op een cruiseschip van ‘Grimaldi lines’ naar ‘Porto Torres’ (Sardinië), met de auto van ‘Porto Torres’ naar ‘Torre Delle Stelle’, Na twee weken terug naar ‘Porto Torres’ en op de boot richting ‘Civitsvecchia’, met de auto verder terug naar ‘Rome’, twee dagen later het vliegtuig naar ‘Brussel’, een halve week in ‘West-Malle’ en een paar dagen in ‘Brussel’ en toen vanuit ‘Brussel’ met de trein terug naar ‘(T)HUIS in Vlijmen’.

Man o man o man. Wat heb ik veel kilometers afgelegd deze zomer. Ik zou voor de grap alles moeten optellen, oh, wacht dat heb ik gedaan… (+-8095 KM) Vijf landen in zes weken, op negen verschillende plekken geslapen, door bergen gereden, op stranden gelegen, op de hoogste duinen van Europa gestaan, in Frankrijk in de middle of nowhere tussen de zonnebloemen gestaan, solo en alleen Cagliari bezocht en op een overdreven, luxe cruiseschip geslapen.

Maar wat was het gaaf onderweg: wilde koeien op straat tijdens de trip door de Pyreneeën, berggeiten langs de weg en als hoogtepunt wilde paarden langs de weg. Het áller mooist natuurlijk. Mooie, volle paarden samen met hun veulens. Ik weet niet eens waar we precies waren. Sorry Ingèr, ik heb genoeg foto’s gemaakt voor je.

blogonderweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *