Dit vindt Britt écht eng

Nu ik weer thuis ben, kijk ik opeens weer tv, het gaat vanzelf. In Rome had ik daar geen zin in of geen tijd voor, nu kijk ik dus tv… Er is niet veel boeiends op, maar de programma’s over het reilen en zeilen van luchthavens trekken steeds mijn aandacht. Vooral dat programma over drugssmokkel.

Dan kom ik mijn grootste nachtmerrie tegen.

Ik hou ervan om op het vliegveld te zijn, rond te hangen, mensen te bekijken en leuker nog: uiteindelijk ergens naar toe vliegen. Ik werd een keer ‘willekeurig’ uit de rij gehaald en uitgebreid gecontroleerd. Dan stond ik daar doodsbang te wezen inclusief zweethandjes, zonder geldige reden…

Het is mijn grootste angst om onschuldig vast te zitten voor een lange tijd in de gevangenis, nadat je bent gepakt op een verkeerde bagage. Vastzitten lijkt me sowieso niet tof, maar drugssmokkelaars die op een of andere manier jouw koffer te pakken hebben gekregen is mijn allergrootste angst.

Wat ik nog meer eng vind?

  • Ingèr als bootcamp trainer
  • Mijn vlucht missen
  • Niet meer mogen reizen
  • Dat het voor altijd winter is
  • Aangehouden worden door de politie
  • De weg kwijt zijn en een lege telefoon hebben
  • Muizen die naar je toe rennen
  • Normaal zijn
  • Een scriptie schrijven

angst

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *