De eerste bikini dagen zitten erop én de vakantie staat voor de deur. Hoe gaat het?

Vind ik een belangrijke vraag. Want iedere zomer weer werk ik hard voor dat bikini zelfvertrouwen. Als het voor mijn gevoel mislukte, dan voelde het alsof ik niet hard genoeg mijn best had gedaan en wilde ik dingen verbergen of erger nog: mezelf continu uitschelden. Ik was gemener voor mezelf, dan ik ooit voor iemand anders ben geweest.

En nu ben ik best wel oke met mezelf en vooral van plan dat zo te houden. Ook al is er genoeg te ‘improven’ en vertrek ik al bijna op vakantie. 

Improve helpt

Zoals jullie weten word ik op het gebied van sport en voeding gecoacht door Improve Health. De laatste tijd heb ik de coaching een beetje te veel links laten liggen, want zelf doen is ook leuk, maar de lessen over sport, voeding en gedrag sla ik niet over. Die helpen je echt vooruit. Ik vraag ook gewoon niet om veel coaching, wil vooral antwoord op mijn vragen. Maar dat wist je, als je deze blogs had gelezen. Ik vind deze vrijheid fijn en weet dat ik een plek heb waar ik op terug kan vallen en antwoorden kan krijgen.

Aftellen tot vakantie

Terwijl ik deze blog schrijf staan er nog 2 weken op de teller voor mijn vakantie naar Malaga. Dat is DE deadline. En heel eerlijk: ik eet nog steeds op gevoel, weet wanneer ik iets teveel heb gegeten, eet nog weleens een hele reep chocola en sport ook weleens niet. Nu kan ik ervoor kiezen om deze laatste twee weken alles op alles te zetten, zoals ik altijd deed. Maar ik denk dat dat me nu alleen maar stress geeft, en die heb ik van nature al genoeg.

Wat ik wél wil

Ik twijfel of het mijn ongeduld is, maar ik wil eigenlijk wel iets extra doen. Ken je dat gevoel? Gewoon om mezelf toch een beetje meer te pushen, maar dat pakt vaak averechts uit bij mij. Ik wil dus niet uit balans raken maar een klein tikkeltje meer doen. Een stapje verder. Ik denk dat ik het aankan (klinkt dat sneu?). Dus ik heb iets meer cardio aan mijn programma toegevoegd en ben van plan even niet meer 4x per week buiten de deur te eten. Daarnaast wil ik even met mijn coaches overleggen wat ik nog meer kan doen om dat next level gevoel te krijgen.

2017-05-03 12.31.34

Iedereen in bikini

Met mijn #yougogirldingen probeer ik eigenlijk iedereen te laten zien dat het begint bij je mindset. Dat je niet kan veranderen, als je denkt dat het niet gaat lukken. Dat je jezelf niet mooi en leuk kan vinden als je jezelf nu een stom wijf vindt.  Maar ik wil ook laten zien dat áls je je niet lekker-in-je-vel-voelt, je er wel zelf achteraan moet. Maar dat dat kan. Jij kan dat.

En daar moet ik mezelf ook af en toe aan herinneren. Dus dit is mijn herinnering aan jou en mij.

#spon

Zoals jullie weten verdien ik mijn brood met social media en mijn blog. En in dat geval ben ik volgens Stichting Reclame Code verplicht dit te vermelden als een vorm van reclame. Dat doe ik braaf, maar niet zonder nogmaals te zeggen dat ik Improve Health eerst uitgebreid getest en goedgekeurd heb en vervolgens ben gaan samenwerken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *