Estate

Mijn zomer.

Ik ga voor het eerst mijn zomer anders beleven. Niet mijn eigen vakanties in het vooruitzicht, maar die van anderen. Ik heb niks gepland. Ik ben benieuwd en nieuwsgierig waar ik terecht ga komen. Ik weet ongeveer de planning. Tot nu toe: Brussel, Franse kust, Barcelona, Sardinië en we eindigen in Rome. Klinkt niet verkeerd toch?

Hoe mijn ‘tan’ eruit gaat zien. Jeetje mina. Ik ben nog nooit zo lang in een zonnig gebied geweest. Ik ben nu,  in juni, al zo bruin als aan het einde van mijn vorige zomers. Dus wie weet hoe ik eruit zie eind augustus. Onherkenbaar hoop ik.

In september is het pas tijd om aan mijn eigen vakantie te denken… Hopelijk zit er net zo’n mooi reisje als Sicilië vorig jaar op me te wachten. Ik weet nog even niet welk land en stad. Wát een luxeprobleem hé? Want volgens mij, heb ik na Sardinië alles gedaan en gezien in Italië wat op mijn lijst stond. Misschien toch maar meer ontdekken van Spanje en Portugal of mijn geliefde oost Europa?

Op zoek naar leuke, speciale plekjes in Europa. Wie weet nog wat? Misschien wordt het tijd om mijn paspoort te gebruiken. Wie weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *