Eten bij meneer de Boer

Pardon, Meneer de Boer, je bent mijn held.

Het liefst ‘ontbijt’ ik de hele dag. Griekse yoghurt met muesli wint het keer op keer van groente-vlees-erpel. Waar ik voorheen dacht dat pannenkoeken  en (proteine)wafels alleen ’s avonds goed te nassen waren, weet ik nu wel beter.. Breakfast for days!

Toen andere heldin Frauke (Get out of your fatsuit) mij vertelde dat Meneer de Boer dé ontbijtkaart van Eindhoven heeft en ik me goede verhalen herinnerde over ‘breakfast all day’, was rennen de enige optie.

Een warm welkom en de leuke inrichting maken het een hippe tent.Blogwaardig, gezellig ook. Hé-le-maal op mijn plek was ik, toen ik de Duo Penotti op tafel zag. De leukste versiering, if you ask me.

De joker
Toen ze erachter kwam dat taartjes een geschikt achterafje zouden zijn, koos Frauke voor de geroosterde boterham met geitenkaas en zette ze zelfs haar ‘joker’ (lees: allergie-pil) in. De zoetekauw in mij was vrijwel meteen overtuigd toen ik mocht kiezen uit pannenkoeken, wafels en wentelteefjes.

Met de camera’s ready en de blogpost al bedacht, bleek het resultaat nog mooier dan verwacht. Lekkerder ook.

Wat jij dus moet kiezen?
Omdat ik de wentelteefjes niet kon weerstaan betekent het niet automatisch dat jij ze ook moet kiezen. Alhoewel:  ik raad ze (harstikke hard) aan! Alleen al voor de foto. Maar wat ik de volgende keer pak? Twee maal mijn toetje.

Wat had je dan voor toetje, Ingèr?

Frauke koos voor twee kleine scones met lemon curd, never heard of that en wat een boer niet kent… proeft ze toch!

Meneer (de Boer) stelde me voor aan special: Apple Crumble Yoghurt. Ik zei volmonding oké, want wie zegt er nee op zo’n moment? Stel je voor: volle, verse, romige yoghurt met apple zo-kruimelig-dat-het-kraakt crumble taart in een bakje. Wat je vervolgens op mag eten met een lepeltje.

Het was een ‘hallelujah’, ‘amen’ en ‘yes’ momentje ineen.

Wat jij dus moet kiezen?

De apple crumble yoghurt…

Goedgekeurd, afgevinkt en ingepland voor de volgende keer.

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *