Goaldigger: De grote broer

Terwijl je denkt dat Britt en Ik de enige zijn leeft er een stukkie verder, nog een schepsel van de Vierhoutjes. Hij heet Lars, is bijna 30, oke grapje, 26 jaar oud en professioneel cake- en koekjesbakker. Ook wel een fooddesigner genoemd.

Deze broer was vroeger strontvervelend, veul te sterk en net als wij, snel op z’n (ook) lange tenen getrapt. Tegenwoordig zijn we allemaal volwassen, of in ieder geval iets wat er op lijkt, en kunnen we allen door een deur. Wel zo fijn voor de ouders hè.

Eigenlijk zijn we gewoon een hele leuke familie. 

Even terug naar de goaldigger van de week, held en grote broer Lars Vierhout.

BEZIGHEID/ACTIVITEIT/AMBT..

Het verzinnen van de meest absurde combinaties die uiteindelijk in winkelketens, bakkerijen en speciaalzaken belanden. Denk hierbij aan minionkoekjes, kruimelchocoladecreme desserts en smeuïge muffins met gekke smaken, nog vreemdere kleuren en heule slecht effecten voor je bips. Hij mag het ook allemaal proeven.


IMG_0145

IS..

Een Vierhout. Werkt kei hard, dol op voetbal (Feyenoord) en is daarnaast ook een echte willer. Is bijzonder handig met een camera, een die ik trouwens veel te vaak leen. Zijn Instagram is een feestje om te volgen. Doen dus.
LARSBAKT

WIL..

Altijd winnen, goed zijn en beter worden. En altijd zijn gelijk hebben. Écht een broer van ons dus.

HET LIEFST IN..

Een super schone, nette keuken. Zijn walhalla, zijn roest- en rotzooivrije keuken is een hemeltje om in te zijn, zo schoon. Heeft -ie dan ook hard voor gewerkt.

WIJZE LES EN AANRADERS..

In mijn ogen is Lars zijn grootste overwinning het doen wat gezegd werd dat hij niet kon en misschien nog jaloersmakender; van je hobby je werk maken, gewoon omdat je kei goed bent in wat je het liefste doet, maar zelf zegt hij liever dit:

  Creativiteit kan je niet uitputten. Hoe meer je er van gebruikt, hoe meer je er van hebt. – Maya Angelou

Best-wel-wijs-toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *