GOALDIGGER: Zuid-Afrikaan Renee

BEZIGHEID/ACTIVITEIT/AMBT..

Zelfbenoemde Zuid afrikaan. Stiekem student International Business & Languages op stage in Kaapstad.

IS..

Een echte dromer. Altijd vrolijk, relaxt en soms gewoon super lui. Renee is een levensgenieter en een (rode-witte-zoete-zoute, gele, stevige) wijnliefhebber. Soms roodharig, soms een vrouw met bruin haar maar was nog nooit een blondine. De eigenschappen leergierig en haar enthousiasme sieren haar cv vooral.

WIL..

Dolgraag haar diploma halen, daarna een leuke baan vinden, maar eigenlijk veel liever een wereldreis maken, culturen zien, proeven en meemaken. Het liefst allemaal in-een. Combinaties zijn een pré.

GAAT..

Al haar dromen najagen. Haar eerste droom, wonen in het Buitenland, is nu in volle gang. De rest moet even wachten tot ze wat is afgekoeld.  Warm daar joh.

HET LIEFST IN..

Op dit moment zuidafrka. Maar eigenlijk is ze zo relaxt dat overal ook goed zou staan. “Mijn reis naar Kaapstad was voor mij de eerste keer buiten Europa. Alleen naar een vreemd land gaan 10000 km verderop vond ik toch best een beetje eng. Ik kan oprecht zeggen dat Zuid Afrika mijn hart verovert heeft, de vriendelijke mensen en de omgeving.”  Zoals je hoort is de wereldreiziger in deze kleine meid wakker geschud.

WIJZE LES EN AANRADERS..

Ga alleen, spring in het diepe.

Alleen op reis gaan is extra eng omdat je niks hebt om op terug te vallen, maar juist daarom moet je het doen. Je zult zien dat je het allemaal best red zo in je eentje en dat het eigenlijk heel makkelijk is om met verschillende mensen in contact te komen.

HOOR JE DAT?

Iedereen heeft andere behoeftes, sommige mensen vinden het prima om hun hele leven veilig in hun hometown of minidorp te blijven, maar ben jij iemand die graag dingen wil zien en beleven maar zijn je angsten het enige waardoor je wordt tegengehouden, kan ik alleen maar zeggen: gewoon doen, wie niet waagt wie niet wint!

Deze meid snapt wat wij bedoelen.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *