Goedgekeurd & Afgevinkt: De betere koekenbakker

Reden nummer één: vers gebakken koekjes in letterlijk álle smaken.

In Barcelona deden we niet aan ontbijten. Brunchen klinkt namelijk zo veel leuker én het betekent dat je meer mag eten, toch? Britt vond ‘Demasié’ online en na de recensies te hebben vergeleken en de foto’s nauwkeurig te hebben bekeken, was dit onze place to brunch van dag twee.

Het lijkt in de eerste oogopslag op een kleurrijke chocolaterie, maar zodra je binnenstapt weet je genoeg: hier wil je blijven.

Er is geen plek om je zere voeten rust te geven, want je leunt tegen de gezellige muur vol vrolijke krijtberichten, maar staand heb je wel meer plek om je maag te vullen met hemelsheid. Hangend aan de muur, waar we later ook zelf een aantal berichtjes achterlieten, bedachten wij voor welke koekjes we gingen, na onze volkoren broodjes met mozzarella, spinazie en tomaat.

Britt koos voor het amandel-geschaaf-met-witte-chocolade en ik ging voor driedubbel chocolade met een chocolate chip cookie bal. Hémels. Mag ik er nog een?  We namen ook nog een havermout-koffie-koekje en een white-chocolate-lemon koekje mee voor thuis. Ja, zo zijn wij. 

Demasié, verstopt in die leuke buurt van Barcelona, met de leukste bakkers, is onze nummer 1 must go to.

En wel hierom:

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *