#GRITONTOUR: vanaf de zijkant

Laten we in ons achterhoofd houden dat toekijken vanaf de zijkant niet het leukste gedeelte van je dag is. Sterker nog: wanneer je zelf helpt met het organiseren van de exclusieve #GRITONTOUR is dit als fittie he-le-maal niet je ding.

Toch was het, door alle deelnemers, de vibe en de locatie, genieten.

first

GRIT workouts zijn voor gevorderden. Tenminste voor fitties die écht hard (willen) gaan.

Razende reporter
Terwijl ik in de ene hand met een videocamera stond en in de andere een spiegelreflex vasthad keek ik mijn ogen uit hoe de deelnemers van #GRITONTOUR kapot gingen. Hoe ze binnen 30 minuten alles, maximaal en nog een beetje extra, gaven.

Dat ik groengekleurd aan de zijkant stond en meer HIIT in mijn weekschema wil toepassen is na gisteren wel duidelijk. Maar waarom dan?

FLOOR

HIIT
High Intensity Interval Training en dus GRIT CARDIO is niet alleen leuker dan 15 minuten cardio, het is ook veel effectiever. Door het constant streven naar het uiterste vliegt je hartslag in no time omhoog en om calorieën te verbranden en resultaten te boeken is dat precies wat je wil.

GRIT CARDIO in het kort:
“Les Mills GRIT Cardio is een niet te evenaren high-impact cardio workout.” Dat alleen zegt eigenlijk al genoeg.  Ontwikkeld om vet te verbranden, atletische vaardigheden te verbeteren en zonder materialen gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht.

gritcoach

GRIT voor jou
Geen fan van groepslessen? Om niet weer te beginnen over comfortzones, zal ik deze keer uitleggen waarom GRIT wel iets voor jou (en voor mij) is. GRIT coaches zijn expert op het gebied van motivatie. Terwijl jij alles geeft, zorgen zij dat je nóg harder gaat.  Hoe? Floor coaching noemen we dat: kei hard met je mee doen. Geen podium, grote groep of afstand, on the floor and action.

Nooit uitgekeken
Als je ook maar iets op mij lijkt en snel bent uitgekeken, is dit écht iets voor je. GRIT Series wordt namelijk net als andere programma’s van Les Mills iedere drie maanden ‘vernieuwd’.  Dat maakt je sneller, beter én je hebt steeds een nieuwe uitdaging.

GRITONTOUR KICK OFF
In Den Haag, op een basketbalveld in de buitenlucht: een scene uit een stoere film, geloof me. #GRITONTOUR was precies zo als ik het me had voorgesteld: underground, kéí hard en onwijs gaaf. Ik kan niet wachten op de volgende stad! 

Als communicatie meisje van HDD Group ben ik echt een lucky girl.

Bron: Les Mills

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *