Gymnius; De laatste twee maanden

Terwijl Britt en ik onze reislijst samenstellen tikt de tijd gewoon door en over twee maanden lig ik in mijn spiksplinternieuwe minibikini te chillen op een ander tropisch paradijs. Ik wil zonder m’n buik in te houden en zonder te twijfelen de héle dag in m’n net-niet-nakie zitten en terug kijken op een periode waarin ik nóg harder heb gewerkt om dat voor elkaar te krijgen. Terwijl ik chill op een strandbedje, watermeloen eet en een palmboom als parasol gebruik.

Mijn laatste twee maanden voor de vakantie zijn dus ingegaan. Wat betekent dit?

Hoe cliché het ook mag klinken. Extra mijn best doen natuurlijk. Extra setjes, rustiger rusten en mijn voeding nét wat beter. Plannen en net iets vaker nee knikken.

palmboom

Ik heb vanuit pbp lijsten met ‘goede keuzes’ en keuzes die ik ‘niet te vaak’ moet kiezen.  Die ‘niet te vaak kiezen’ zijn rood gekleurd en momenteel een beetje verboden terrein. Duo penotti staat op verboden nummer 1. Of die nieuwe witte chocoladepasta met kokos van de Lidl, jézus wat is die lekker. Maar nee. Ik wil abs+ass en maximaal 20% vet. 

taart

Mijn beentraining is best wel killing, traplopen is daarna bijna onmogelijk en mama helpen met het tillen van de boodschappen zit er bijna niet in, maar dat  maakt niet uit.  Alles voor die ieniminibikini.

bikini

Een wekelijkse meting bij Bodyshape, extra motivatie en streng toezicht van mijn omgeving gaan me helpen. Een dagboek op abouttobe om te vertellen hoe ’t gaat ook. Dus lees mee, doe mee en doe je best.

Ps. Als je me ziet met ijs, zoute zooi of chocolade koekjes. Sla me op mijn achterhoofd en schreeuw lelijke dingen naar me, dat helpt.

 

 

 

 

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *