GYMNIUS: Rennen in Barcelona

We hadden slechts twee dagen en onze to do lijst was net zo lang als onze vierhout-teen. Akelig lang dus. En, aangezien we in Huelva, Punta Umbria en Sevilla al aardig wat kilometertjes op de teller hadden gezet, waren onze voeten moe. Onze plannen om écht te sporten in Barcelona bleven dus bij plannen.

SAM_1936

Heb jij sterkere enkels, meer energie of plan jij je trip gewoon slimmer in en wil je wel rennen? Weet dan waar je zijn moet. Check it even out, want I just did some onderzoek voor jou:

  • Simpele jogsessies doe je natuurlijk aan de kust. Barcelona heeft zeven stranden en beschikt in totaal  over 5 km aan strand. Dat maakt je jogsessie al gauw de moeite waard. Extra energie? Ren dan rot in het zand, in plaats van op het pad! Kijk hier voor de leukste routes. Cool daarna lekker down bij de beste burger tent van Barcelona. 
  • Ik ben persoonlijk niet zo fan van drukke omgevingen als ik ren. Het centrum zou ik dus niet zomaar aanraden, maar je ziet genoeg urban runners in Barcelona. Wat er leuk aan is:  je hebt altijd wat te kijken én rent wat extra door het ge-zig-zag.
  • De allerleukste run heb je denk ik bij de Magic fountain. Genoeg trappen voor een weeshuis en ook nog eens een pretty awesome view on the top. Een mooie bootcamp run voor echte diehards dus en als je op tijd bent, heb je ook nog eens een mooie lichtshow bij de fontein.
  • Barcelona zit vol met parken. Ik vond het park met de Mammoet (Ciutadella Parc) aardig renbaar. Kreeg er zin van. Pak dan meteen het trapje van de fontein mee en doe 50 burpees voor die grote olifant. Schijnbaar is het iets verder afgelegen ‘Collsera Parc’ ook een goede optie.

Anyway: ga naar Barcelona en bring your running shoes. 

SAM_1908

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *