Mijn beste ik: op naar mijn happy shape

MENATWORKOUT PRESS LAUNCH

Vanaf nu dus de serie: ‘75 dagen tot mijn beste ik’. Ik hoop je te kunnen laten zien wat er mogelijk is in 75 dagen, of sterker nog in 24 uur. Ik ga mijn confrontaties delen en laten zien hoe het is om écht naar een fysiek doel te werken.

Jézus wat ben ik mezelf tegen gekomen zeg.

De héle week een semi griep, maar dat wist ik niet, tot nu. Op, ben ik. Eigenlijk al twee weken. De drukte, het alles-tegelijk-willen en het negeren van de signalen heeft zijn tol opgeëist en hoe.

Jézus.

happy shape

Na een paar ik-geef-het-op momenten, kwamen de ik-ben-te-boos-op-mezelf buien, toen ik slecht geslapen en nog slechter gegeten had, besloot ik terug te gaan naar het begin. Aa de slag gegaan met een nieuw plan van aanpak, want why the hell did I do this ook al weer. 

Ik heb beloofd te laten zien wat 75 dagen kunnen betekenen. Ik heb beloofd te laten zien wat je in 75 dagen kunt bereiken. Ik heb beloofd te laten zien, wat, hoe en waarom ik dit doe. Ik heb beloofd, aan mezelf, dat ik dit doe omdat ik niets liever wil.

Ik maakte plannen, keek naar eventuele obstakels, was eerlijk over mijn cravings/snackattacks in het weekend en aan het begin ging het goed. Ik kwam in zo’n flow, was vrolijk, gemotiveerd: héérlijk is dat gevoel hè?

En toen gebeurde het bekende: zo’n obstakel waar ik eerst m’n neus aanstootte, toen mijn voorhoofd en waar ik uiteindelijk door op mijn gezicht viel.

Ik bleef ook héél even liggen.

happy shape

iets minder relaxt als hier weliswaar.

Inmiddels ben ik langzaam weer opgekrabbeld, maar ik ren nog niet.

Op naar mijn happy shape

Het hoort erbij, zeggen ze. En dat weet ik. Alles wat je wil bereiken, bereik je door te vallen en weer op te staan. Maar ik wil altijd rennen. Ik heb altijd haast en niks gaat snel genoeg. Genieten van de run? Dat vergat ik. Waarom doe ik dit ook al weer? Om ervan te leren. Om mijn mind & body te pushen. Maar dat vergat ik. Ik focuste me teveel op fysiek resultaat en dat maakte me ongeduldig. En toen sloop het negatieve er weer langzaam. A long came the eetbuien, de alles of niets houding en a long came de ontevredenheid.

En nu?

Nu ben ik hier. Opnieuw begonnen. Rustig. Even terug naar ‘waarom wil ik dit’. Ik ben moed en motivatie aan het verzamelen door lijstjes te maken over hoe ik mijn voel, wat ik wil doen en waar ik goed in ben. In plaats van me te overtuigen van mijn vervelende eigenschappen, kweek ik weer een I Can mentaliteit.

beste ik

Vorige zomer was ik niet-helemaal-tevreden, deze zomer ben ik happy in shape.

#motivatievoormezelf #YOUGOGIRL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *