Hee zus #4 Cartoons

Hee zus,

ik zie de spoilers van HOME, een nieuwe film waarin Rihanna een van de karakters heeft ingesproken. En ik weet. dat jij eerder rijp was en sneller, moeiteloos van Nickelodeon naar TMF en MTV omschakelde op je twaalfde, maar bij mij doet ‘t nog steeds een beetje pijn.

Het kón niet meer. Totally spies! Beugelbekkie, De tofu’s, Pokemon, gotta catch ’em all ook en iets teveel Disney. Ik ken de titelsongs uit m’n hoofd maar mis ze nog dagelijks..

Die nieuwe spoiler en alle schattige filmpjes van Frozen zette me aan het denken…Mag jij als nanny, au-pair, of hoe je ook genoemd wilt worden, ongegeneerd tekenfilms kijken? Mag jij, omringd door kinderen, met grote ogen naar het scherm staren als er zo’n eind goed al goed momentje komt en mooie Disneymuziek te luisteren valt.

Of zet ik mezelf nu, zoals altijd, enorm voorschut en heb je last van plaatsvervangende schaamte?

In dat geval, heb ik niks gezegd en wens ik je veel plezier in de schnee. Ik heb gehoord dat ‘t koud is.

Hahaha, stomme geit!

Ik kijk sóms tv met de kids. Maar zoals je weet spreken ze Frans, en als ik Franse tv hoor loop ik liever weg. Maar op zaterdagochtend staat pipa pig en the ninja turtles in het Italiaans op het programma. Die kijk ik wel mee want die praten korte zinnen en kan ik verstaan. Natuurlijk leer ik ook de uitspraken hierdoor. Dus helemaal top.

In de auto naar Zwitserland zijn 20 dvd’s mee. Ja 20. De kleine kon niet kiezen. Op de heenweg is het Frozen geworden, Chuntington, die trein en heel veel afleveringen van Rox (de nieuwe mega mindy of iets dergelijks). Een nadeel van Rox, Yolante Cabau van snotbergen etc. heeft een bijrol. Béétje jammer.

BTW. Het is hier fantastisch. Ik zit in Anzere en het is hier zó mooi. Echt ik vind bergen altijd mooi, maar helemaal bedekt met sneeuw is sprookjesachtig mooi.

Kijk zelf maar.

image1 (3) image2 (4) image3 (4)

Ciao ciao,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *