Hee zus: Full-time job life

full-time job life

Hoe is het met je full-time job life? We begonnen dit blog namelijk na onze studie. Samen. Dat jaar stonden er vooral veel vakantie gepland en vervolgens vertrok jij naar Rome voor een jaar. Nu zit je alweer bijna een jaar op de marketingafdeling van vanHaren en ben ik, na 2 jaar werken, opeens een freelance social media mens?  Time flies…

Hard working life.  Maar inderdaad, we zijn gewoon een heel jaar verder! Een HEEL jaar. 13 maart is officieel het jubileum mijn eenjarige fulltime baan. De tijd gaat eigenlijk veel te snel he?  

full-time job life

I know. We zijn ook opeens 25 en 26 zus.  Heb je dat wel door? Maarre, ik weet dat je deze vraag haat, maar waar zie je jezelf over een jaar?

Over een jaar. Nou, ik denk dat,  net als 2016, dit jaar veel te snel voorbij gaat zijn. Nu zijn we ook al -opeens- in maart 2017. Onze verjaardagen zijn inderdaad alweer voorbij. Dus, laat ik het zo zeggen: ik wil graag in 2017 dingen van mijn bucketlist afstrepen. Het eerste wat ik wil is een mooie trip maken. Buiten Europa. Maar waar ga ik eerst naartoe: New York, Kaapstad, Azië of Australië?  En daarna heb ik nog genoeg bucketlist dingen voor de rest van het jaar, waarvan meer de helft natuurlijk tripjes zijn. Ik geloof dat we onze moeder ook nog een tripje Berlijn hebben beloofd, onszelf ASAP een retourtje zon én ik heb ook een paar mooie schoenen gezien die ik wil hebben. Zo blijf ik nog wel even bezig. 

Roepen we ‘een trip buiten Europa maken’ niet al járen? What’s stopping us, vraag ik me nu af. Dat klinkt inderdaad geweldig zus. Ik heb ook ongeveer hetzelfde, maar dan ook nog een goedlopend bedrijf opstarten. Gaat dat samen denk je? En volgens mij hebben we in 2016 beloofd, dit jaar naar New York te gaan. Dus we moeten wel: boek jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *