Hee Zus: Glamourday

Hee Zus,

Zaterdag is het weer zo ver: Glamourday ons jaarlijks shopdagje. De naam past totaal niet bij ons maar toch houden wij van shoppen tijdens die dag. Want roep ‘korting’ en we’re on our way. Waarom de volle prijs er voor betalen als je weet dat het anders kan? We hebben één of twee Glamourdays moeten overslaan, want in Rome hebben ze dat niet.

Waar ga jij deze zaterdag in Amsterdam op af? Ik heb eigenlijk niks nodig, maar toch wel een beetje. Dus ik sta mezelf toe om sowieso één sportlegging te kopen. Die ga ik dan ook zeker gebruiken. Ook zoek ik nog steeds de perfecte ‘mannenschoenen’ in dames maat. Je weet wel die schoenen die jij zo lelijk vindt.

BRITTenINGERPROFIEL

Het grappige aan Glamourday en ons vind ik de dag die ieder jaar herbeleven. Standaard hetzelfde: we beginnen vol goede moed met een ‘boodschappenlijstje’, kopen vervolgens totaaal andere, en veel te veel dingen, rond 12 uur beginnen we te chagrijnen van de honger en al onze plannen om naar een hip tentje te gaan veranderen als sneeuw voor de zon bij de eerste beste kans om te eten. Vervolgens gaan we door en kopen we nog veel meer en aan het eind van de dag zijn ze zo moe dat we sprakeloos terug reizen.

Dit jaar niet hé?

Jij hebt de blogvriendelijke plekjes opgezocht en ik heb mijn herinneringen opgeslagen. We gaan alles doen meer dan alleen shoppen, niet chagrijnen en er een super leuke dag van maken, deal?

Wat ik nodig heb?  Ook niks. Wat ik wil? Nieuwe broeken, sportkleding, de Jamin in en waterafstotende-maar-super-leuke-jassen bekijken om mijn fietstochtjes van en naar het werk zolang mogelijk vol te houden. Genoeg te doen dus! 

Sounds like a plan if you ask me.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *