Hee zus: HERENIGD

Hee Zus,

Daar ben ik weer. In levende lijve naast je. Wat eigenlijk een verassing had moeten zijn, maar door de file wist je ervan. Daar stond je buiten op me te wachten. Dus je echte reactie heb ik niet gezien. Wat dacht je? Dat het een grapje was. Dat ze je voor gek hielden?

Ja, grappenmaker. Altijd hetzelfde met jou. Toch was het alsnog een verrassing, een dag eerder. Mij hoor je niet klagen…

Ik was ook super blij om je te zien. Kunnen we weer even alles samen doen of niets. Je weet wel samen bankhangen, om films huilen, met Betty wandelen en natuurlijk even shoppen. Want ik ben nu 10 dagen thuis. Daarna moet ik nog 5 weken en dan ben ik weer thuis. Voorgoed kan ik je niet beloven. Maar zeker voor een tijdje? Oke?

Dat vind ik belofte genoeg. Ik kan goed zonder je, dat is gebleken. Het is alleen net als bij een frietje, leuker met. Maar zus,  je moet doen waar gelukkig van wordt en ik geloof niet dat Vlijmen per se gelukkig maakt. Vooral jou niet.  Ik kreeg vandaag ook nog te horen, ‘Ja Ingèr je bent nog jong genoeg’ . De druk om ook zo te reizen is er hoor zus. Dus wanneer gaan we? 

Onze vakantie staat toch in de planning voor september of oktober ? Net als vorig jaar. Toen we onze beste vakantie ooit hadden op Sicilië. Snel genoeg?

Dat klinkt geweldig. Wat gaan we doen?

Laten we weer kiezen voor een Road Trip. Kiezen voor plekken waar we nog niet geweest zijn, of in ieder geval jij niet. Laten we vooral doen waar we zin in hebben en veel foto’s maken. Ik krijg geen genoeg van Italië, maar zag ook veel moois op de Fillepijnen en Nieuw-Zeeland blijft ook altijd een optie toch?

Zullen we gewoon vertrekken? 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *