Hee zus: tweeling voor een maand

Hee zus

Hoi (tweeling) zus,

Hiep hiep hoeraaaaaa. Hee zusje, je bent 24 jaar geworden, heb je ‘t door?. Weet je nog dat we vroeger dachten dat we dan stokoud zouden zijn? Had je ook gedacht dat Betty nog zou leven? En Paars nog steeds je lievelingskleur zou zijn? Je een echte fitblogger zou zijn?

Láng zal ik leven, lááááng zal ik leven! Láng zal ik leven in de glo-o-o-ria-a-a-ahaaa! Ha! Mijn fronsrimpel liegt er niet om nee, maar voor de rest: ik merk er niks van. En nee, ik had niet durven dromen dat Betty nog steeds zou leven. Moeten we trouwens echt vaker heen zus.

Enne, als je me 5 jaar geleden had verteld dat ik een fit blogger/ fit marketeer zou zijn, had ik je uitgelachen, om vervolgens ergens een potje te gaan janken omdat ik zo ‘mollig’ was. Grappig idee. Genoeg te doen in ieder geval in mijn 25e levensjaar… Wat jij?! 

Nou ik wel! Ik ben bijna altijd aan je zijde, op een paar tripjes hier en daar na. En ik ben trots! Jezus, wat doe je ‘t goed. Eerlijk is eerlijk je verdient het ook, want je werkt bijna 24/7.  Ik zou mijn petje afzetten als ik er een op zou hebben.

Kijk jou even lief zijn. Heb je iets stuk gemaakt? Of ben je mijn verjaardagscadeau vergeten te kopen? Maarre, right back at you,  lievelingszus. Wacht maar tot jij jarig bent, ik ga je laten janken van geluk. Pizza promiss! 

Hee zus, dat zie je morgen pas, dan weet je wel beter.

Verder heb ik even in mijn glazen bol gekeken en jouw 25e levensjaar gaat er ongeveer zo uit zien:

  • Een prachtlijf: ook al ben je al een prachtmens.
  • 10k op Instagram: want je bent gewoon de grappigste, eerlijkste, sokverslaafde ‘Fittie’ op het hele web.
  • Een hele mooie fotoshoot op 3 april.
  • Verplicht met je zus op vakantie naar een zonnig oord.

En Ingèr, doe álles wat je zelf wil, want waar een wil is, is een weg.

Als jij er zo in gelooft, dan kan ik niet anders dan lekker met je mee doen. Zeg ik wel dankjewel genoeg? Dat je bestaat en zo, want ook al zijn we niet écht een tweeling, stiekem lijkt dat wel zo, toch? Laten we vandaag daarom even extra genieten van die taart(en), want dat is na morgen echt afgelopen. Double chocolate brownie taart toch? En die Duo Penotti ballen dan? Prohooost & amen! 

Ja laten we dat doen. Dan rest er mij nog maar één ding te zeggen: YOU GO GIRL!

Hee zus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *