Hee Zus, we gaan op vakantie

Voor de foto's

Hee Zus,

We hebben vorig jaar in Sicilië elkaar beloofd om elk jaar een ‘zusvakantie’ te doen. Je moest dit jaar even wachten op mij, eigenlijk hebben we ook al een kleine zussenweekend in Rome gehad  en nu kun jij niet meer twee dagen van te voren vrijvragen op je werk. Maar we hebben het gered. De vluchten zijn geboekt: van Eindhoven naar Sevilla, naar Barcelona en via Brussel terug naar huis. Klinkt als een kleine roadtrip toch?

zusvakantie

Ik heb beide steden al even gezien maar dit keer gaan we er doorheen fietsen, op zoek naar de hippe buurtjes, de hardlooproutes, het echte lokale eten proeven. Tenminste that’s my plan. In Barcelona zal ik wel met je meegaan naar alle toeristenplekken die je tenminste één keer in je leven gezien moet hebben hoor. En jij, wat móét je zien of doen?

Ik wil het schreeuwen, ik kan-niet-wachten. Het aftellen is meteen begonnen. De app gedownload en het is vanaf vandaag nog precies zes weken wachten tot paradijs!

Ik ben eigenlijk nog nooit in écht spanje geweest. Tenerife telt niet mee, Mallorca en Lloret de Mar al helemaal niet, dus wat ik verwacht? Geen idee. Cultuur-shocking I hope. Ik heb zin in een na-zomer, in gezelligheid en locals die me rondleiden. Ik heb zin in zussen quality time, want dat heb ik gemist! Ik heb zin in tapas, paella (hebben ze dat daar ook?) en gewoon,  vakantie. Ik heb zin in nieuwe inspiratie en full-time-tijd voor ons blog. Ik ga mijn vlog camera nog eens uitproberen, ik ga álles vastleggen. Word nog irritanter dan een groep Chinesen op reis. 

Ik overweeg zelfs een selfie-stick aan te schaffen.

Wat wil ik doen in Sevilla? Ik heb Pinterest al aangesproken, maar lette niet goed op, is het goed als ik hier later op terug komt voor de Reislijst? Hetzelfde geldt voor Barcelona, alleen weet ik dat daar veel fitties rondlopen dus wordt rennen, bootcampen en fit vriendelijke restaurants testen. Sounds like plan, vind je niet? 

2015-08-30 15.44.42

 

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *