Ingèr: De onmogelijke dag

Fout deed

De onmogelijke dag begint met een verkeerd ontbijt, een kreukel in je voorhoofd een blijvende gaap op je gezicht. Moeilijk wakker worden is een understatement en geen koffie die je gaat helpen. 

Trek. Honger. Vanaf minuut één.

Gedemotiveerd zijn is het thema van de dag. Een ‘Fuck it’ houding. Geen zin om te sporten, álles willen eten en een buitengewoon moeilijke houding. Haast met eten, geen bedwang, geen rem, onverzadigbaar.

 

De onmogelijke dag is strontvervelend,  zeldzaam en verpest je hele dag.

Gisteren had ik zo’n onmogelijke dag.  Ik had honger, ik had écht honger. Ik wilde alles, nam net niet alles maar wel te veel. Ik had geen zin om te sporten, ging toch.   Ik was er niet lang en klaagde over dat het te weinig was, niet goed genoeg, maar ik had ook niet kunnen gaan?

Moeilijk makend, zo’n houding.

SAM_0167

Alleen dit kon me opvrolijken: een karretje vol met zooi

Rende vervolgens nog een rondje met het hondje en ging daarna verder met klagen.

En de dag erna? Dan sta ik op met vastberadenheid, ‘dit wordt mijn dag’ attitude. Niks balans, knallen.

Gevallen? Overkomt de beste…Een kwestie van opstaan-en-weer-verder-gaan. 

Herinner jezelf eraan dat je morgen weer een dag hebt, dat iedereen zo’n dag kent en dat je niet per se een mislukking bent omdat je één keer geen zin had. Het maakt je niet minder fit, goaldigger- of hebberig. Gewoon een dag.

Snap je?

Snap je?

To do voor Morgen: Harder sporten, beter zweten, lékker eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *