INGÈR GAAT TERUG NAAR SCHOOL

plantaardig

Net 24 jaar oud en weer terug naar school. Niet om het alfabet te leren, nee. Dat, in combinatie met de ‘dt’ regels van Nederlandt gaan me tegenwoordig prima af, ik ga terug naar school om mijn motto ‘worden door te doen’ vorm te geven.

Ik ga terug naar school en dat helemaal en geheel vrijwillig.

 TERUG NAAR SCHOOL

Waarom ga ik terug naar school vraag je je af?

Omdat ik het meisje ben wat in het dagelijkse leven haar vingertje in de lucht houdt tot ze antwoord mag geven. Omdat ik het meisje ben wat niet wil stoppen met leren en meer boeken op haar to do list heeft staan dan de gemiddelde gepensioneerde man met grijze snor.

Of ik ben gewoon een nerd, kan ook.

Anyway: back to school it is & het wordt nog leuker dan je denkt.

Als zelfbenoemd fittie heb ik natuurlijk al het een ander in mijn hoofdje opgeslagen en ben ik heus geen helemaal aan-het-begin-beginneling, maar als je slim bent, weet je nooit genoeg en blijven leren heeft de nodige voordelen. Vooral voor wijsneuzen.

SPORT & VOEDING

Verrassend hè? Ik als communicatie professional praat tegenwoordig alleen nog maar over fitness, oké en af en toe over koekjes, maar vooral over fitness. Dat is mijn hobby, ik zou passie zeggen maar dat vind ik te stom klinken.

De cursus Sport & Voeding van Start2Move begint aanstaande zondag en zit bombol leergierige fitties zoals Mark en ik.

De omschrijving klinkt ongeveer zo: 

Deze 4 daagse cursus wordt gegeven door een erkend sportdiëtist en is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om te komen tot een gericht voedings- en beweegadvies voor zijn of haar klanten. Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Nu heb ik geen klanten om te adviseren, maar wel een horde aan Instagram volgers (6000+ jeeeej!) die ik dagelijks wil inspireren en enthousiasmeren. En stel je voor, dat me dat niet meer lukt!

Daarnaast kun je voor zijn of haar klanten ook vertalen naar voor jezelf. Dan wordt je je eigen sport en voeding specialist. Handig!

Ik heb er zin in en ik kan niet wachten om met mijn vingertje in de lucht, de vragen -hopelijk correct- te beantwoorden.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *