Ingèr: Ik heb iets gedaan

fitgirl

‘Jongens, ik heb iets gedaan en ik ben nú al bang. Ik vertel er morgen meer over…
Maar ‘werk aan de winkel’ is in ieder geval een understatement’.

Dit zei ik gisteren op Instagram en de boel ontplofte. Nu zijn jullie vast en zeker heel benieuwd, wát ik heb gedaan

Het woord ‘wedstrijd’ is 3x gevallen. Gewoon ‘ZEG HET NU’ iets vaker. En hoewel ik onwijs veel respect heb voor een bikini fitness wedstrijd deelnemer, kan ik hier met een gerust hart ‘nee’ op antwoorden. Het is geen wedstrijd.

SAM_1283

Maar wat dan wel onwijs slimme Ingèr?                         

Iets minder spannend voor jullie misschien, maar des te spannender voor Ingèr Vierhout. Want,  waar ik gemiddeld twee bikini foto’s heb waar ik niet spontaan van ga huilen, wordt de fotoshoot op 3 april er een waar ik met de buik (niet billen) bloot ga.

Een fotoshoot. Zo eentje met abs, een laag vetpercentage en een hele weg die eraan vooraf is gegaan. Een weg van 75 dagen om precies te zijn.

Zoals coach/lief Mark het zegt: je hebt nu 75 keer de kans om je 24 uur lang te bewijzen. Je hebt 75 keer de kans om meteen weer op te staan na het vallen en 75 x 24 uur om er álles uit te halen wat er in zit.

Over motivatie gesproken…

Vanaf nu dus de serie: ‘75 dagen tot mijn beste ik’. Ik hoop je te kunnen laten zien wat er mogelijk is in 75 dagen, of sterker nog in 24 uur. Ik ga mijn confrontaties delen en laten zien hoe het is om écht naar een fysiek doel te werken.

Ik neem je mee in 75 dagen tot mijn beste ik. Doe je mee?

Kijk naar mijn gezicht!

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *