Ingèr verslaat

Ingèr Verslaat

Ingèr verslaat bestaat al een tijdje. Het is de plek waar ik mijn gedachtes en ongezouten stukjes mening deel. En ik meen het. Ik versla. M’n doelen, ik versla mezelf en ik versla stukjes ongeschreven content. Ik versla zelfgebouwde muren, meningen, feiten. En ik leg ze vast. Zij het in een verhaal, een video of via een simpele post op Instagram. Ik versla. Op alle mogelijk manieren.

Ingèr verslaat

Ik ben geen blogger meer

Ik twijfel of ik mezelf nog langer een ‘blogger’ wil noemen. Ik ben namelijk veel meer en ik wil me niet associëren met bepaalde trends in dit wereldje. Ik wil kwaliteit en oprechtheid uitstralen. Bekend staan om júíst mijn herkenbaarheid en dat eeuwige enthousiasme. Editor genoemd worden is misschien ook niet helemaal correct, maar hoe noem je wat ik nu doe?

Het is in ieder geval geen hobby. Het is m’n ding.

Noem je me dan een ‘ding doener’?  Nee, dat kan echt niet.

Ingèr verslaat

Ik wil meer kunnen

Ik ben van plan groter te worden dan ik nu ben. Niet in maat of enkel in cijfers, maar in kunnen. In mijn versla-sessies, in mijn social (media) skills en in mijn vak. Ik ben van plan voor altijd enthousiast te blijven en van iedereen die ik ontmoet te leren. Ik ben heel veel van plan en ik hou ervan dit te delen. Inclusief alle levenslessen. Zij het met de rest van de wereld of enkel met m’n vaste lezers: papa en mama.

Noem je dan een ‘schrijver’? Nee, nog niet.  Of wel een beetje?

Ingèr verslaat

De alles verteller

Ik schrijf heel veel over gezond worden en fit blijven. En andersom. Maar ik merk dat ik nu meer wil. Ik heb meer te zeggen. Dat is en blijft voor mij de basis. Gezondheid, een sportief leven. Vanuit daar bereik ik alles en kan ik helder nadenken. Maar er is meer waar ik over wil vertellen. Ik wil je vertellen over die mindset. Over doelen, wat voor doelen dan ook, bereiken. Ik wil je alles vertellen en laten zien. Daar ABOUT TO BE, eigenlijk altijd al voor stond.

Noem je me dan een #goaldigger of #entrepeneur? Alsjeblieft niet.

Ingèr

Ingèr de columnist

Vanaf nu noem ik dit mijn column. “Ingèr verslaat’ is mijn column. Zoals ABOUT TO BE de website is voor jonge duizendpoten, sociale wezens en sportieve alleskunners wordt de column m’n vaste plek. Eentje die je gaat willen lezen. Met méér over doelen bereiken, die mindset, over jong en over fit zijn. Over hindernissen, vallen en opstaan, over comfortzones, een lijf waarin je je goed voelt. Mental Coaching. Maar ook over persoonlijke ervaringen, tripjes, tips en trucjes. En eigenlijk nog veel meer. Met iedere woensdag een nieuwe.

Een nieuwe column bedoel ik dan.

Dus, hoe gaan we dit, wat ik doe, noemen?

 

 

 

 

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *