Ingèr’s lijst voor 2015

2015

Om wakker te worden en zoals beloofd: Mijn spannende lijst om 2015 duizendmaal leuker te maken dan zijn voorganger. Zou je ook moeten doen. Niet precies ’t zelfde naturlich, maar zelf zo’n lijstje samen stellen. Krijg je zin van.

 

 

 • Abouttobe groter maken,
  Daar hoort dan wel de nodige kennis over WordPress en SEO en Google Analytics bij, maar goed, dat zegt jullie verder niets. Visitekaartjes, logootje en al die prut moeten ook nog. Investeren dus. uhm, sponsor, anyone?
 •  Mijn woordenschat vergroten; meer woorden kennen
 • Deze grotere vocabulaire toepassen in het dagelijkse leven.
  Mijn wijsneusgehalte verhogen, nog slimmer lijken en intelligente gesprekken op niveau aangaan zonder te stotteren. Of gewoon, volwassenen irriteren door mijn smartypants gedrag.
 • Drieëntwintig worden. Oud he?
 • De Killerbody status bereiken.
  Dat is Abs+Ass+attitude. Zie je ’t voor je?
 • Aansluitend: het in elkaar rammen van de snoepkont in mij. Een persoonlijkheid waar ik écht he-le-maal niets aan heb. Geef me liever een stoerder en gezonder alter ego alsjeblieft. Beyoncé will do.

  chocola

 

 • Minstens zo belangrijk: Me minder ergeren aan wc-rollen die verkeerd om hangen.
 • De wereld vol spammen met verhalen, columns, hoogwaardige blogs en plezante stukjes getypte tekst.
 • Een manuscript beginnen. Ingèr, wat zeg je nu? Echt?
 • (Voor altijd) Verliefd blijven op Markje. Die je trouwens kunt bekijken op zijn blog, als je iets lekkers zoekt.
 • Vaker op vakantie gaan. Of verderder. Of zonniger.
 • Met mijn enthousiasme anderen inspireren minstens zo enthousiast te zijn. Iets met worldpeace enzo.
  enthuosiame

 

En om dit allemaal af te sluiten in een mooi cliché:

WATCH ME, BEAT ME.

 

Deel het met jouw wereld: Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Print this page

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *