Ingèrs plan voor de zomer

Voor de foto's

Ik vertelde jullie over mijn wens om met 20% vet in het vliegtuig te zitten. Ik hintte al vaker naar mijn vakantie naar tropisch oord Tenerife.

Voor een die hard Italiaans liefhebber is Tenerife niet de meest logische keuze. Voor ik Mark leerde kennen had ik niet eens van het bestaan geweten, ik was namelijk nooit zo goed in topografie. Maar toen ik hoorde over walvissen en dolfijnen, over hete temperaturen en héle mooie stranden was ik snel om. Ik wist natuurlijk ook dat vriendlief er zeven maanden had gewoond en als ik érgens blij van word is het ergens zijn, met iemand die de weg weet.

Mijn richtingsgevoel is namelijk niet om over naar huis te schrijven. 

En dan kun je meteen de niet al te toeristische attracties bekijken die eigenlijk veel leuker zijn.

tenerife

Tenerife it is dus. Of in ieder geval it will be dus.

Ons appartement is op het randje van Playa las america en Los Cristianos. We moeten ongeveer 100 stappen zetten voor we zand tussen onze tenen voelen en ik moet drie keer snuiven om eten te ruiken. En dat is héél belangrijk.

smell

Precies dit.

 

Naast mijn fysieke voorbereiding en weddenschappen verdiep ik me ook graag in een stukkie cultuur en bezienswaardigheden. Het virus waar Britt schuldig aan is. In elf dagen wil ik namelijk meer doen dan aan het strand liggen en bruin worden, alhoewel dat wél  op de planning staat.

Mijn onderzoeksvragen voor de béste vakantie ooit zijn altijd als volgt:

  • Waar kan ik het beste,  of meeste, voedsel in mijn waffeltje schuiven, zonder mijn gemaakte gains en healthy wensen in ’t water te gooien?  Prioriteiten stellen. 
  • Waar is de zon het heetst?
  • Welk strand ligt het lekkerst?
  • Waar kan ik rennen, squaten, bootcampen of sporten? Want ook op vakantie wíl ik dat doen.
  • Waar zie ik het mooiste uitzicht?  Kan ik zo’n Pinterestwaardig plaatje schieten.
  • Waar zie ik wat ik moet zien, zodat ik, in dit geval Tenerife, nooit meer vergeet?

Ik ben héél benieuwd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *