Les Mills CHALLENGE: spelen in de modder

Les Mills CHALLENGE

De Les Mills CHALLENGE

Normaal gesproken zorg ik ervoor dat ik geen tijd heb om mee te doen. Ik wil altijd alles vastleggen, continu Facebooken en Instagrammen. Het is tenslotte mijn job: de razende reporter spelen. Maar dit keer was er geen ontwijken aan. Een speciaal voor Les Mills georganiseerde obstacle run bij Flevonice. Ergens in Flevoland als ik het goed heb. Het was koud, modderig, super eng, maar nog veel en veel leuker. De Les Mills CHALLENGE en ik moest en zou meedoen.

SO I DID!

En ik viel bij obstakel één…

Ik was zenuwachtig, bang voor die hoge muren en modder. Ook voor beestjes, maar dat is schijnbaar onzin. Gelukkig was mijn moddervrees al na mijn val bij obstakel één voorbij. Een modderige schoen in je gezicht binnen 3 seconden, maakt het een ‘game on’ momentje. 

De eerste sloot ging ik bijna kopje onder en schijnbaar ga ik schelden als ik schrik. Zo niet ladylike, die Ingèr… 

De Les Mills CHALLENGE volgens Ingèr:

Vooraf weet je niet waar je aan begint, na 5 minuten voel je de kou niet meer,  tegen de tijd dat je een kwartier bezig bent vraag je je af wat je aan het doen bent en als je eenmaal bij de finish bent, kun je niet stoppen met lachen. Eenmaal in de douche, besef je hoe dom het was om bij de mannen te gaan douchen…

Ik heb hindernissen geknuffeld, sommigen overgeslagen, de aap uitgehangen en ben waarschijnlijk als laatste geëindigd, maar heb het wel echt veel leuker gehad dan ik had verwacht!

Wacht maar op de foto’s….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *