MENATWORKOUT: INSTORE YOGA

MENATWORKOUT

Tussen de sneakers, de verse kleding en de nieuwe collecties. Op matjes in de kelder van Men At Work Eindhoven. Van fanatiekelingen tot beginners en inclusief klunzen (ik?) en teacher Frauke.

Yoga instore is wat mij betreft een blijvertje en ik ben next week weer van de partij!

Ik kan je zeggen: op enkele beginnersfouten na, was mijn 2e yoga sessie een succes!  Ik zei toch dat ik fan was van Men At Work? Nou, nu nog meer en dat is te danken aan Yoga heldin Frauke. Bij power yoga is het namelijk heel gemakkelijk om invloed op het resultaat uit te oefenen en steeds een stukje verder te gaan.  Een goede (ook mentale) aanvulling op krachttraining en bootcamp if you ask me.

Bijna alle deelnemers belandden uiteindelijk op hun kop, probeerden de Bakasana én voelden de spiertjes na 1,5 uur power yoga.  Over out of your comfortzone gesproken…

Een mooie eerste yoga ervaring en tegelijkertijd ook een mooie afwisseling voor de pro’s. Check de foto’s, want het enthousiasme spat er vanaf, toch?

Inschrijven voor vrijdag of volgende week? Dat kan op www.menatworkout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *