MENATWORKOUT PRESS LAUNCH

MENATWORKOUT PRESS LAUNCH

Als je wordt uitgenodigd voor de MENATWORKOUT Press Launch weet je dat een vreugdedansje op z’n plaats is, maar toen er in de openingsspeech het succes van Eindhoven werd benadrukt, kon mijn dag al helemaal niet meer stuk.

MENATWORKOUT PRESS LAUNCH

Als bootcamp coach van MAWO Eindhoven, geloof ik net zo hard in ‘beginnen’ als Men At Work. Het maakt niet uit waarmee je begint, zolang je maar begint. Met ‘Start Something’ willen ze de wereld veranderen en het begint allemaal in de winkel:

We see the store as a spot to get inspired, drop by an hang out. A place where new somethings are started.  

Nou, als je het zó zegt, heb je deze Disney prinses (met spierballen en squat booty) te pakken hoor.

A generation of self-starters

Wij de jonkies, de ‘millennials’ en de fitties. Jij en ik. Wij zijn een generatie van self-starters. We zien o-ver-al mogelijkheden, blijven niet stilzitten en zijn nooit bang om ergens kei en kei hard voor te werken. Zolang we maar kunnen doen wat we het allerleukste vinden…

MENATWORKOUT PRESS LAUNCH

MENATWORKOUT 

MENATWORKOUT is pas stap 1 van de plannen en het is een hele mooie als je het mij vraagt. Gratis workouts, zodat sporten voor iedereen toegankelijk is, een platform voor lokale trainers en genoeg mogelijkheden waar je als beginner alleen van kunt dromen. Samen met alle trainers creëren wij club-in-stores en gaan we aan de slag met de liefde voor de healthy lifestyle. Het doel? Explore and inspire them & ourselves and look good doing it. Waarom? Omdat wij geloven dat sporten bijdraagt aan een happy life.

De launch was een feestje

Nu ben ik nog een broekie wat deze dingen betreft, maar toch: dit was leuheuk! Een toepasselijke locatie ‘De School’ in Amsterdam. Een oude school –ja duh Ingèr–  omgebouwd tot een restaurant, café en zo’n ouderwets gymlokaal omgetoverd tot vette gym.

Aan het begin was het nog een beetje #teamFitties tegen #teamFashion, maar daar was tijdens de workouts niets meer van te merken. De healthy lunch met granola (yes!) gekke rabarder puree (jammie) en een sjiek versierd broodje met gepocheerd ei gaf ons genoeg energie voor een ietwat vreemde warming up, een heerlijke bokstraining en de afsluitende yoga. Als je het mij, de eeuwige enthousiasteling, vraagt was dit een top begin van MENATWORKOUT!

MENATWORKOUT PRESS LAUNCHMENATWORKOUT PRESS LAUNCH  MENATWORKOUT PRESS LAUNCHMENATWORKOUT PRESS LAUNCH  MENATWORKOUT PRESS LAUNCHMENATWORKOUT PRESS LAUNCH

Op naar MAWO workouts waar new somethings are started.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *