Mijn 5 favoriete podcasts van nu

podcasts

Podcasts, volgens mij worden ze steeds populairder. Ik ben nogal gevoelig voor trends en ik ben helemaal verslaafd. Letterlijk. Maar misschien komt dat ook omdat ik helemaal in to mijn persoonlijke ontwikkeling ben en de podcasts er naar uit kies. In deze blog heb ik al mijn favorieten op een rijtje gezet.

Disclaimer: ik ben helemaal in to the persoonlijke ontwikkeling én ik blijf ook een content creator/social media nerd. Ik luister en lees nooit fictie en stuiter van enthousiasme als iemand precies weet te verwoorden wat ik ervaar, voel of bedoel. Mijn favoriete podcasts zijn dus voor mensen zoals ik. You go girls, ofzo.

podcasts

Bucci Radio

Amanda Bucci ging van fitgirl naar lifestyle entrepreneur en hoewel ik dat laatste woord vies vind, doet ze het héél erg goed. Ze is zichzelf aan het zoeken, als fitgirl nog steeds, maar ook als ondernemer en als ambitieus mens en ik voel me heel erg aangesproken. Ik luister alles. Haar interviews, haar speeches. Topper.

Mijn favoriete eyeopener?

Aflevering 126. Breaking past your Limiting Beliefs.

Maar letterlijk alle afleveringen zijn goed.

New Mindset, who dis?

Case Kenny is een baas. Stuurt je niet alleen elke dag een motiverende mail, die, als je ze leest, echt heel waardevol is, is nu ook net begonnen met een podcast. En als er iemand goed kan praten over mindset, dan is hij het wel. Hij is super eerlijk en recht voor z’n raap. Heeft geen medelijden met je en zegt dus waar het op staat. Heb ik nodig. Heb jij ook nodig, als je ergens wil komen.  Want groei is niet comfortabel. Oh en nog een pluspunt: zijn podcasts zijn kort. SUPER handig.

Mijn favoriete aflevering?

Aflevering 2. Stop being so realistic.

The goaldigger podcast

Dit mens, Jenna Kutcher, gaat viral rondom haar body positivity ervaringen en openheid op Instagram. Maar heeft ahcter de schermen een enorme business als fotograaf, marketeer en dus ook baas van een enorme podcast. The goaldigger podcast gaat over alle onderwerpen waarin Jenna actief is. Ik volg haar voornamelijk omdat onze meningen over social media en content volledig op een lijn liggen.

Favoriete aflevering:

What’s a visual brand and Why do you need one?

podcasts

100% inspiratie podcast

De enige Nederlandse podcast die ik leuk vind. Gevonden via Charlotte van ’t Wout (@celinecharlotte) en blijven hangen toen ik de podcast hoorde en fan geworden door de aflevering met Gerard Ekdom. Ik vind dat Thijs Lindhout een hele fijne interview techniek heeft en een goede stem.

Favoriete aflevering?

INTENS 91: Gerard Ekdom laten we we in godsnaam rustig blijven.

podcasts

Being Boss

Ik weet nog niet veel over deze twee ladies, heb ze gevonden via een van de bovenstaande podcasters geloof ik. Maar het gaat ook over business. En dan voornamelijk voor creatieve business owners en dit is hun quote: Being Boss is owning who you are, knowing what you want, and actually making it happen. Hou ik van.

Favoriete aflevering?

Growing a creative business with Tara Street

podcasts

The influencer Podcast

Ook een mens die volledig op m’n line is. Influencer marketing is natuurlijk één van m’n verdienmodellen. Daar meer over nadenken vind ik belangrijk. Authenticiteit, personal branding en mijn verhaal spelen hier een rol, maar ook een schuldgevoel over betaalde klussen die ervoor zorgen dat ik een dak boven m’n hoofd behoud is een dingetje.

Favoriete aflevering:

Influencer insight 013: 5 stept to Building a Personal Brand with Julie Solomon.

podcasts

Andere podcasts die ik luister, gaan over dezelfde onderwerpen en zijn ook very interesting:

  • Deze is nieuw; Grind & be grateful podcast van Marie Wold
  • The Angie Lee show
  • Girlboss Radio
  • Grammer School
  • How I Built this

Ik ben heel benieuwd, heb jij favoriete podcasts die ik eens zou moeten uitproberen? Iemand met een fijne stem, of die helemaal in mijn straatje past? Laat het me onder de blog of op Instagram weten! En nog benieuwder: denk jij dat en Podcast iets voor MIJ is, om te doen?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *